جلسه شورای دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد/جذب هیئت علمی توانمند یکی از سیاست های دانشگاه

طی مراسم با حضور دکتر مصری رئیس دانشگاه و معاونین، جلسه شورای دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر محمود پرهام معاون آموزشی دانشگاه در این جلسه گفت: در حال حاضر 2 هزار و 600 دانشجو در 40 رشته در دانشگاه علوم پزشکی قم مشغول تحصیل هستند.

 
وی گفت: 18 رشته ما در مقطع پزشکی و مابقی در مقطع تحصیلات تکمیلی است که دانشجویان در حال تحصیل و فراگیری علوم هستند.
 

حجت الاسلام و المسلمین طاهری رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری نیز در این جلسه گفت: توجه به برنامه های راهبردی از تاکیدات اسلام است که باید همواره در این زمینه بکوشیم.
 

وی افزود: برای توسعه کارها باید یک نگاه راهبردی داشته باشیم و بر این اساس پیش برویم و طبق برنامه بدانیم که چه چیزی می خواهیم و قرار است به چه چیزی برسیم.
 

دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه با اشاره به هزینه بالای آموزش دانشجو گفت: با وجود این موضوع باید فضاها و زیرساخت ها به گونه ای آماده شود که دانشجو آماده خدمات رسانی به همشهریان بوده و بر این اساس تربیت شود.
 

وی گفت: لازم است هم در مسائل آموزشی و هم در موضوع توانمندسازی دانشجویان تلاش کنیم تا بتوانیم افراد توانمند را به عنوان هیئت علمی داشته باشیم.
 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در مورد اعضای هیئت علمی، دانشگاه با هیچ فردی تعارف نداشته و سفارش پذیر نیست و تنها افرادی را جذب خواهیم کرد که نیاز استان بوده و کارآمدی و تخصص لازم را داشته باشند.
 

دکتر مصری با تاکید بر ایجاد ارتباط همه جانبه با مردم گفت: بهترین ظرفیت در این خصوص مساجد و خوابگاه های دانشجویی است که می تواند به عنوان محلی مناسب جهت ارتباط گیری با مردم و دانشجویان مد نظر قرار گیرد.
 

وی با اشاره به موضوعات دارویی استان گفت: باید مشوق های لازم به منظور راه اندازی شهرک های دارویی در قم به وجود آید و با توجه به جایگاه استان قم، انتظار است هر چه سریعتر این موضوع در استان رقم بخورد.
 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با انتقاد از عدم مصرف منطقی دارو و همچنین تجویز دارو گفت: متاسفانه در این زمینه استان قم جایگاه خوبی ندارد و میزان مصرف سرانه دارو در استان بالاست که باید کاهش یابد.
 

دکتر مصری با تاکید بر توجه به رعایت عدالت در سلامت گفت: باید مناطق کم برخوردار از نظر درمانی همواره مد نظر قرار گرفته تا بتوانیم خدمات رسانی گسترده ای داشته باشیم.
 

شایان ذکر است در این جلسه موضوعاتی از جمله نحوه ارائه درس فقه احکام پزشکی، راه اندازی دوره های پودمانی علوم قرآن و حدیث در سلامت، راه اندازی دوره MPH سلامت و مراقبت معنوی، تصویب گروه های آموزشی سلامت در بلایا و فوریت ها در دانشکده پیراپزشکی، راه اندازی گروه آموزشی جمعیت  و سلامت سالمندی در دانشکده پزشکی، راه اندازی رشته رادیولوژی در مقاطع تخصصی بالینی، ایجاد معاونت آموزش مامایی در دانشکده پرستاری مامایی و... به تصویب رسید.
 

همچنین در این جلسه روسای دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی قم، به ارائه نظرات و دیدگاه های خود به منظور توسعه مباحث آموزشی پرداختند.
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید