آغاز نظارت های بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز
تیم های بازرسی محیطی ویژه ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در استان قم کار خود را آغاز کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر سیامک محبی سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: به منظور حفظ و ارتقای سلامت عمومی و پیشگیری از بیماریهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه آب و غذا برنامه نظارت و کنترل عوامل محیطی در مراکز تهیه، توزیع عرضه و فروش موادغذایی انجام می شود.
وی گفت: این نظارت ها در رستوران ها، قنادی، اغذیه فروشی، شیرینی فروشی، و اماکن عمومی از ۱۱ اسفند ماه آغاز و تا ۱۵ فروردین با حضور تیم های بازرس محیطی و نیروی ستادی در قم انجام خواهد شد.
دکتر محبی بیان داشت: برنامه های نظارت های بهداشتی در ایام تعطیل و غیرتعطیل انجام شده که نظارت ها بر مراکز تهیه و توزیع و فروش موادغذایی و اماکن عمومی از جمله تاسیسات آبرسانی نیز انجام خواهد شد.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: یکی از اقدامات صورت گرفته در این ایام نمونه برداری و آزمایش موادغذایی خواهد بود که در صورت غیرقابل مصرف بودن توقیف و معدوم سازی می شوند.
وی گفت: سامانه 190 در اختیار همشهریان عزیز بوده تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با این شماره تماس گرفته و گزارش های لازم را ارائه دهند.
دکتر محبی گفت: همچنین جهت تامین سلامت آحاد جامعه این برنامه در قالب گشت های مشترک با دیگر ادارات مرتبط نیز انجام خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تاکید کرد: توجه به اقامه نماز اول وقت و حضور مدیران و مسئولان و اساتید در نمازخانه ها و مساجد، بسیار مهم است و برنامه ریزی ها باید به گونه ای باشد که جلسات و کلاس ها موقع اقامه نماز اول وقت نباشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با تاکید بر اصلاح فرهنگ رانندگی در جامعه گفت: باید با این امر در راستای مقابله با گسترش تصادفات در جامعه اهتمام داشته باشیم.
1403/12/15
نظرسنجی
انتخاب حالت کور رنگی
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود