rel_news rel_photo

آیین راه‌اندازی تجهیزات پزشکی جدید بیمارستان حضرت معصومه (س) به همت خیرین و دانشگاه علوم پزشکی استان قم

  • 1402/02/20 - 18:55
  • 1147
  • NIAFAM_newsCode : 57274
  • NIAFAM_newsGroup : اخبار,عکس و گزارش تصویری

تجهیزات پزشکی جدید مرکز آموزشی درمانی حضرت معصومه (س) قم با حضور دکتر مصری ریاست دانشگاه و جمعی از خیرین سلامت استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مهدی مصری در مراسم راه‌اندازی تجهیزات پزشکی جدید بیمارستان حضرت معصومه (س) در سالن اجتماعات این مرکز آموزشی درمانی، اظهار داشت: این بیمارستان تنها مرکز ارجاعی کودکان و اطفال در کلان قطب شش کشوری است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اهمیت تأمین سلامت جامعه در حوزه‌های مختلف بهداشت و درمان گفت: مسئولان و مدیران دانشگاه باید تمام تمرکز و توان خود را برای تأمین و بهبود سلامت بهداشتی و درمانی همشهریان صرف کنند.

 

وی در ادامه سطح‌بندی تجهیزات موردنیاز بیمارستان و اعلام نیاز این تجهیزات به وزاتخانه را مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: باید بعد از سطح‌بندی نیازمندی‌ها، موضوع را به‌منظور دریافت اعتبار از وزارت بهداشت از طریق هیئت‌امنای ارزی پیگیری کنیم. 

 

دکتر مصری همچنین انجام موازی کاری در بسیاری از امور را مورد انتقاد قرار داد و گفت: برای آنکه در زمینه زیرساخت‌های دانشگاه و همچنین ارائه خدمات بهتر به همشهریان عملکرد بهتری داشته باشیم بایستی با یک‌سو کردن امور، از ظرفیت خیرین استفاده کنیم چراکه انجام این کار سبب می‌شود خیرین با قوت بیشتری در حوزه سلامت ورود پیدا کنند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بر لزوم برآورده کردن انتظارات مردم و پاسخگو بودن به آنان در حوزه بهداشتی درمانی تأکید و تصریح کرد: اجرایی کردن طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع ازجمله برنامه‌های مهمی است که ان شاءالله به‌زودی از منطقه پردیسان به‌صورت پایلوت اجرا خواهد شد.

 

در ادامه رئیس بیمارستان حضرت معصومه(س) قم طی سخنانی به ارائه گزارشی از وضعیت بیمارستان پرداخت و اظهار داشت: این مرکز دارای 200 تخت مصوب و 150تخت اشغال‌شده است.

 

دکتر محسن اخوان با اشاره به فعال بودن 13 بخش مختلف در بیمارستان حضرت معصومه(س) ابراز داشت: این مرکز تنها مرکز تخصصی و فوق تخصصی قطب شش کشوری است که به اطفال و کودکان خدمات ارائه می‌دهد.

 

وی بیان کرد: فرسوده بودن ساخت و فضای فیزیکی بیمارستان و کمبود تجهیزات خدماتی و درمانی این مرکز و همچنین کمبود نیروی انسانی پزشک متخصص و فوق متخصص در بخش‌های مختلف ازجمله عمده‌ترین مشکلات و چالش‌های پیش روی بیمارستان حضرت معصومه(س) هستند.

 

دکتر اخوان اضافه کرد: به‌منظور جبران این کمبودها نیاز به جذب و اضافه شدن نیروی انسانی متخصص و مجرب به کادر درمانی و اداری بیمارستان هستیم؛ همین‌طور باید توجه ویژه‌ای به نیازمندی‌هایی که در تأمین برخی تجهیزات داریم داشته باشیم.

 

رئیس مرکز آموزشی درمانی حضرت معصومه(س) دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: روزانه در این بیمارستان به‌طور میانگین 180 بیمار با ظرفیت اسمی 200 تخت پذیرش داریم. 

 

وی در پایان با اشاره به راه‌اندازی تجهیزات پزشکی جدید بیمارستان که با کمک خیرین انجام‌شده اظهار کرد: بر خود لازم می‌دانم از خیرین محترم حوزه سلامت استان به‌ویژه همه عزیزانی که در خرید و راه‌اندازی تجهیزات این مرکز به کمک ما آمده‌اند قدردانی کنم که علیرغم همه کمبودها و مشکلات توانسته‌ایم سطح استان را پوشش دهیم.

 

همچنین در بخشی از این مراسم، عضو شورای اسلامی شهر قم و مدیر موسسه خیریه بیمارستانی حضرت فاطمه معصومه(س) به بیان توضیحاتی در خصوص تجهیزات جدید خریداری و راه‌اندازی شده بیمارستان پرداخت و عنوان کرد: برای خرید تجهیزاتی از قبیل دستگاه اکسیژن ساز، دیزل ژنراتور و اکوکاردیوگرافی از ظرفیت خیرین استفاده‌شده است.

 

محسن محرری ادامه داد: برای خرید و نصب دستگاه اکسیژن ساز دو میلیارد و 779 میلیون و 500 هزار تومان، دستگاه دیزل ژنراتور دو میلیارد و 400 میلیون تومان و دستگاه اکوکاردیوگرافی سه میلیارد و 379 میلیون تومان هزینه شده است.

NIAFAM_keyWords
{author_name}
NIAFAM_imageAuthor :

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید