به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر هدی ابوالحسنی معاون غذا و دارو به همراه مدیر حوزه فرآوردههای خوراکی آشامیدنی دانشگاه طی بازدیدی که از کارخانه سوسیس و کالباس واقع در شهرک شکوهیه داشتند؛ دستور امحای مواد اولیه ناسالم و پیگیری جهت پلمپ این کارخانه را صادر کردند.
این کار در راستای تشدید نظارت از واحدهای فرآوردههای گوشتی انجام و 1600 کیلوگرم کالباس فاسد شده و آلوده به کپک ماکروسکوپی و 300 کیلوگرم ضایعات مرغ توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم از یک واحد تولیدی کشف و معدوم شد.
شایانذکر است؛ این کارخانه در حال استفاده از مواد اولیه ناسالم در تولید سوسیس و کالباس و بستهبندی آن در فضای غیر بهداشتی بود.
نظر دهید