• 1402/04/06 - 13:29
  • 315
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نمونه برداری از 180 نمونه مواد غذایی و بهداشتی استان قم در خرداد ماه سال جاری

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم با تشریح فعالیت‌ها و اقدامات این معاونت در خردادماه سال 1402 گفت: در این بازه زمانی مجموعاً 187 نمونه برای انجام آزمایشات فیزیکی، شیمیائی و میکروبی در آزمایشگاه کنترل مواد غذائی و بهداشتی معاونت غذا و دارو پذیرش شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر هدی ابوالحسنی در گفت‌وگویی با ارائه گزارشی از عملکرد آزمایشگاه کنترل مواد غذائی و بهداشتی استان در خردادماه 1402 اظهار داشت: در این بازه زمانی مجموعاً 187 نمونه ماده غذائی، آرایشی و بهداشتی برای انجام آزمایشات فیزیکو شیمیائی و میکروبی در آزمایشگاه کنترل مواد غذائی و بهداشتی معاونت غذا و دارو  پذیرش شد. 

 
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: این نمونه‌ها توسط مدیریت نظارت بر مواد غذائی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و اداره بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه از سطح تولید و سطح عرضه نمونه‌برداری شده بودند. 
 

وی با بیان اینکه بر روی این نمونه‌ها مجموعاً بیش از 700 آزمایش فیزیکوشیمیائی و میکروبی انجام گرفت، ابراز داشت: نتایج آزمایشات 60 نمونه دارای عدم انطباق بوده است. 
 

دکتر ابوالحسنی عنوان کرد: در مدت یادشده پس از وقفه چندین ساله مجدداً دستگاه HPLC  پس از تعمیرات اساسی راه‌اندازی شد و چندین آزمایش مربوط به کنترل نگه‌دارنده‌ها، انجام پذیرفت؛ همچنین 8 مورد بازرسی از آزمایشگاه‌های تحت پوشش در این مدت انجام‌گرفته است.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 57738
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید