• 1403/09/18 - 13:02
  • 299
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
از سوی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت بیان شد:

ارتقای سلامت جامعه با ترکیب علم و ایمان در قم امکان‌پذیر است

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، بر اهمیت همکاری علم و معنویت در پیشرفت نظام سلامت تأکید کرد و ظرفیت‌های استان قم را برای تقویت سواد سلامت و سرمایه اجتماعی بسیار ارزشمند دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مسعود حبیبی، ظهر امروز در آئین تکریم و معارفه سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی قم که در سالن شهید مفتح این دانشگاه برگزار شد، ضمن تبریک به مسئولان جدید دانشگاه، بر اهمیت نظام سلامت کشور و نقش ویژه استان قم در این زمینه تأکید کرد و با بیان احترام به شخصیت‌های حاضر، به ویژه پزشکان و پرستاران، از زحمات مسئولان و افراد موثر در حوزه بهداشت و درمان استان قم قدردانی کرد.

 
دکتر حبیبی افزود: در دوره گذشته، دکتر مصری فعالیت‌های قابل توجهی در دانشگاه علوم پزشکی قم داشته‌اند و امیدواریم با تغییرات جدید، همچنان شاهد تلاش‌های مضاعف برای توسعه این دانشگاه و تقویت نظام سلامت باشیم.
 
وی همچنین از ویژگی‌های دکتر ابرازه، سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی قم، به عنوان مدیری با تجربه و متواضع یاد کرد و گفت: دکتر ابرازه در مدیریت بحران کرونا و دیگر مسائل بهداشتی نقش مهمی ایفا کرده‌اند.
 
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت تعامل سازنده در توسعه نظام سلامت، گفت: تعامل با شخصیت‌های مختلف و سازمان‌های جامعه از ویژگی‌های برجسته دکتر ابرازه است که می‌تواند در ارتقاء سواد سلامت عمومی مؤثر باشد. 
 
او همچنین به تلاش‌های ستاد ملی مقابله با کرونا اشاره کرد و افزود: این تجربه‌ها در مدیریت پرونده الکترونیک سلامت و دیگر پروژه‌های وزارت بهداشت، ظرفیت‌های بزرگی برای پیشبرد اهداف وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی فراهم می‌آورد.
 
او در ادامه بر اهمیت عدالت در ارائه خدمات بهداشتی و سلامت به مردم تأکید کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های وزارت بهداشت، تحقق عدالت در سلامت است که نیازمند تأمین منابع کافی و زیرساخت‌های مناسب است و از نمایندگان مجلس خواستارم تا در تخصیص منابع لازم برای پروژه‌های بهداشتی و درمانی، به ویژه در حوزه سلامت الکترونیک و پزشک خانواده، همکاری کنند.
 
دکتر حبیبی در بخشی دیگر از سخنان خود به ظرفیت علمی و معنوی استان قم اشاره کرد و گفت: قم با داشتن مراجع تقلید و علما، پتانسیل بالایی در ارتقاء سواد سلامت عمومی دارد؛ این همکاری می‌تواند به عنوان پلی میان علم و ایمان، در پیشرفت سلامت جامعه مؤثر باشد و علما می‌توانند نه تنها در مسائل فقهی به ما کمک کنند، بلکه در انتقال صحیح نیازهای سلامت نیز نقش مهمی ایفا کنند.
 
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، ضمن تأکید بر اهمیت شفافیت، احترام به بیماران، و پاسخگویی در نظام سلامت، گفت: شفافیت و مدارا در عمل، باعث افزایش اعتماد به نظام سلامت و تقویت سرمایه اجتماعی می‌شود.
 
ایشان در پایان با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره اهمیت پیشرفت در علم و تکنولوژی اشاره کرد و افزود: علم و دانش، به عنوان ابزاری برای توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، نقش حیاتی در ارتقای قدرت و هویت ملی کشور دارند.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 62866