rel_news

کشف و امحاء 1600 کیلوگرم کالباس فاسد و آلوده به کپک در قم

  • 1402/06/08 - 09:47
  • 282
  • NIAFAM_newsCode : 58356
  • NIAFAM_newsGroup : اخبار

1600 کیلوگرم کالباس فاسد شده و آلوده به کپک از یک واحد تولیدی در شهرک شکوهیه قم کشف و معدوم شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر هدی ابوالحسنی معاون غذا و دارو به همراه مدیر حوزه فرآورده‌های خوراکی آشامیدنی دانشگاه طی بازدیدی که از  کارخانه سوسیس و کالباس واقع در شهرک شکوهیه داشتند؛ دستور امحای مواد اولیه ناسالم و پیگیری جهت پلمپ این کارخانه را صادر کردند. 
 
این کار در راستای تشدید نظارت از واحدهای فرآورده‌های گوشتی انجام و  1600 کیلوگرم کالباس فاسد شده و آلوده به کپک ماکروسکوپی و 300 کیلوگرم ضایعات مرغ توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم از یک واحد تولیدی کشف و معدوم شد. 
 
شایان‌ذکر است؛ این کارخانه در حال استفاده از مواد اولیه ناسالم در تولید سوسیس و کالباس و بسته‌بندی آن در فضای غیر بهداشتی بود.
NIAFAM_keyWords
{author_name}
NIAFAM_imageAuthor :

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید