• 1400/07/28 - 08:19
  • 1056
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان قم برگزار شد

این جلسه با دو دستور تدوین برنامه حمایت و مراقبت از سالمندان پرخطر استان قم و طرح توجیهی پایش و سنجش باقیمانده سموم محصولات کشت گلخانه‌ای استان قم برگزار و موضوعات مربوطه بحث و تبادل نظر شد.














دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در این جلسه گفت: موضوع مراقبت از سالمندان امر بسیار مهم و ضروری است که مجموعه بهداشت و درمان به آن تاکید دارد.


وی افزود: مرگ و میر افراد بالای ۶۰ سال در قم کم شده است و خوشبختانه بیش از ۸۰ درصد جمعیت بالای ۶۰ سال در قم واکسینه شده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در مورد اتباع خارجی نیز، کار واکسیناسیون انجام و تلاش شد بتوانیم از تمامی ظرفیت‌ها در زمینه واکسینه کردن جامعه بکوشیم.

دکتر قدیر تصریح کرد: برای نخستین بار مرکز شبانه روزی واکسیناسیون در قم را راه اندازی کردیم و همشهریان می‌توانند با مراجعه به این مرکز در میدان روح الله واکسینه شوند.

وی با بیان اینکه متاسفانه درصد سالمندان در حال افزایش و ضریب فرزندآوری نیز در حال کاهش است گفت: باید شورای سالمندی با نهایت دقت برنامه‌ها را اجرایی و پیگیری امور محوله باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم همچنین به موضوع و طرح توجیهی پایش و سنجش باقیمانده سموم محصولات کشت گلخانه‌ای استان قم اشاره کرد و گفت: ارزیابی سموم در محصولات گلخانه‌ای مورد تاکید است و باید این امر به صورت مداوم رصد شود.

دکتر قدیر گفت: پایش میزان سموم و مستمر بودن آن مهم است و در امنیت غذایی و تولید محصولات نقش مهمی دارد.

وی تصریح کرد: جذب سموم در محصولات گلخانه‌ای بالا است و اگر دقت لازم و رصد مستمر در این امر نباشد، دچار مشکل خواهیم شد.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 47815

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید