• 1402/06/25 - 11:22
  • 296
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نظارت و کنترل بهداشتی بر۲۰۴ موکب و ایستگاه صلواتی استان قم در ایام اربعین حسینی

دکتر اصغری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: هم‌زمان با ایام اربعین حسینی، بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی متشکل از ده تیم، نظارت و کنترل بهداشتی موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی و نحوه رعایت پروتکل‌های بهداشتی را مورد بررسی قرار دادند.

00:00
00:00
دانلود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مجید اصغری در گفت‌وگویی به ارائه گزارش فعالیت‌های بهداشت محیطی مراسم اربعین سال جاری پرداخت و اظهار داشت: تعداد تیم بازرسی معاونت بهداشتی متشکل از ده تیم، نظارت و کنترل بهداشتی کامل بر مراکز مواد غذایی، اماکن عمومی و اماکن بین‌راهی داشتند.
 
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه این تیم به 4 هزار و 361 مورد سامانه آبرسانی نظارت کامل داشتند، گفت: در این مدت نظارت و کنترل بهداشتی موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی  204 مورد بوده است.
 
وی ادامه داد: نظارت و کنترل بهداشتی محل‌های اسکان زائرین و مراکز پخت جمعی غذای زائرین و مراسم و توزیع غذا  901 مورد و تعداد موارد بازدید مشترک با سازمان‌ها و دستگاه‌های مرتبط  33 مورد بوده است.
 
به گفته دکتر اصغری تعداد موارد نمونه‌برداری از مواد غذایی 57، تعداد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی 743، تعداد موارد کلرسنجی آب آشامیدنی هزار و 786 مورد، مقدار آب آشامیدنی گندزدایی‌شده  92 مترمکعب، مقدار مواد غذایی مشکوک معدوم شده هزار و 735 کیلوگرم/لیتر و مقدار سطح گندزدایی‌شده هفت هزار مترمربع بودند.
 
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم رسیدگی به شکایات بهداشتی را 172 مورد عنوان کرد و گفت: تعداد اطلاعیه و پوسترهای بهداشتی تهیه و توزیع‌شده  688 مورد و تعداد خادمین و مسئولین آموزش داده‌شده  246 نفر بودند.
 
وی همچنین اقدامات انجام‌شده در ایام اربعین حسینی توسط گروه مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی را مورد توجه قرار داد و ابراز داشت: در این ایام، 3 تیم فعال مبارزه با بیماری‌ها در حرم مطهر کریمه اهل‌بیت(س)، مسجد مقدس جمکران و امامزاده شاه جمال(ع) حضور داشتند.
 
دکتر اصغری در ادامه به برنامه‌های کشیک و آنکال گروه‌های مختلف کارکنان و پرسنل معاونت بهداشت اشاره و اظهار داشت: کشیک و آنکال شبانه‌روزی گروه مبارزه با بیماری‌ها در ستاد معاونت بهداشتی و شهرستان یک و شهرستان 2 و همچنین کشیک و آنکال شبانه‌روزی واحد پیشگیری و درمان هاری در مرکز بهداشت شهرستان 2 در این ایام برقرار بود.
 
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در پایان گفت: در ایام اربعین حسینی از اماکن تجمعی مستقر در حرم مطهر حضرت معصومه(س)، مسجد مقدس جمکران امامزاده شاه جمال(ع) و موکب سید الشهداء اتباع (جاده اراک) و در قالب تیم مشترک بیماری‌ها و بهداشت محیط بازدید مستمر داشتیم.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 58507

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید