نشست "سیاست گذاری فرهنگ عفاف و حجاب" دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد
این نشست با حضور دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و معاونین و اعضای نشست برگزار و در آن لزوم اجرایی شدن قانون عفاف و حجاب در دانشگاه مورد تأکید قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مهدی مصری در جلسه سیاست گذاری فرهنگ عفاف و حجاب دانشگاه که با حضور معاونین وی و اعضای نشست در سالن امام علی(ع) ستاد دانشگاه برگزار شد، جنگ ترکیبی دشمن و جلوگیری جوانان از روی آوردن آنان به معنویت را مورد توجه قرار داد و گفت: جا دارد در برابر این جنگ ترکیبی مقاومت کرده و بر روی هویت تمدنی خود کار کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه کرد: یکی از وظایف دانشگاه برگزاری کارگاههای مختلف نظام زیست متعالی و عفیفانه است و برای این کار باید نظام سازی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه انسان در دنیای کنونی از دور بودن از خدا رنج می برد، اظهار داشت: انسانی که وصل به خدا نباشد، قطعاً وابسته میشود و یکی از عوامل رنج بردن جوامع موضوع سندروم وابستگی و یا دوری از خداوند است.
دکتر مصری بیان کرد: دشمن به دنبال شکستن منظومه فرهنگی در استان قم است و این موضوع را از حجاب شروع کردهاند که در قالب جنگ ترکیبی است؛ بنابراین باید احساس مسئولیت در این زمینه داشته باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه یک وجه موضوع حجاب توانمندسازی و اقناع سازی است، گفت: موضوع حجاب در کشور ما قانون است و برای اجرایی شدن این قانون بایستی در درجه نخست احساس مسئولیت داشته باشیم.
همچنین در بخشی از این جلسه رئیس نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه کشور در دوران کنونی درگیر یک جنگ همه جانبه است، ابراز داشت: دشمن راه را در ایجاد یأس و ناامیدی میان مردم دیده است؛ در نتیجه مدیریت من و شما نباید مدیریتی تدافعی بلکه تهاجمی باید باشد.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری حرکت آگاهانه و دقیق معاونتهای دانشگاه در خصوص اجرای صحیح قانون عفاف و حجاب در دانشگاه را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید سعی کنیم پیاده نظام دشمن قرار نگیریم.
وی در ادامه به ارائه پیشنهادهایی در خصوص اجرای هرچه بهتر قانون عفاف و حجاب در دانشگاه پرداخت و عنوان کرد: ممنوعیت حضور افراد بد حجاب از هر طیف در برنامهها، درج مقالات علمی، تبلیغی و ترویجی در خصوص حجاب، برگزاری جشنوارههای فرهنگی با موضوع حجاب و برگزاری نشستهای فصلی زیست عفیفانه در حوزه تبلیغ از جمله این پیشنهادات هستند که می توانند اجرایی شوند.
سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه با تاکید بر اهمیت پاسخگو بودن مسئول در یک بخش بیمارستانی در خصوص عفاف و حجاب اظهار کرد: در این رابطه باید دغدغهمند باشیم و موضوع را به صورت عملیاتی پیش ببریم.
دکتر پرهام همچنین اندیشیدن تمهیدات لازم در اجرای قانون عفاف و حجاب برای تاثیرگذاری بیشتر در بخشهای مختلف دانشگاه بر حسب ارباب رجوع را مورد تأکید قرار داد.
نظر دهید