• 1402/03/03 - 10:00
  • 974
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای سوم خرداد توسط جامعه سلامت استان قم

همزمان با سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر، مراسم غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای سوم خرداد و تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل(ره) و شهدا و زیارت بارگاه ملکوتی حرم حضرت معصومه(س) با حضور جامعه سلامت دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، این مراسم معنوی که به همت سازمان و کانون بسیج جامعه پزشکی و امور شاهد و ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی قم انجام شد با حضور دکتر لطف‌آبادی مسئول دفتر ریاست دانشگاه و جمعی از کارکنان و پرسنل شاغل در دانشگاه برگزار شد.

حاضران در این مراسم معنوی ابتدا با حضور بر مزار شهدای سوم خرداد با آرمانهای امام راحل(ره) و شهدا به‌ویژه شهدای سوم خرداد تجدید میثاق کردند و سپس برای غبارروبی و عطرافشانی بارگاه ملکوتی حرم حضرت معصومه(س) که همزمان با سالروز ولادت کریمه اهل‌بیت(س) و ایام‌الله دهه کرامت بود حضور یافتند.

  • گروه خبری : اخبار,بسیج جامعه پزشکی
  • کد خبر : 57411

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید