طرح درمان دارویی بیماران SMA با هدف کمک به این بیماران در استان قم آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، تاکنون 15 بیمار مبتلا به SMA در استان قم شناسایی شدهاند و توسط پزشک فوق تخصص مغز واعصاب در بیمارستان حضرت فاطمه معصومه(س) ویزیت آنها انجام و نوع تیپ بیماری و داروی پیشنهادی مشخص شده است که شامل داروی خوراکی شربت ریسدیپلام و داروی تزریقی اسپینرازا است.
در مرحله اول طبق دستورالعمل ابلاغی وزیر بهداشت داروی بیماران SMA تیپ 1 و 2 و 3 با سن زیر 10 سال تامین شد که داروی خوراکی درب منزل تحویل بیمار و داروی تزریقی به روش داخل نخاعی در بیمارستان حضرت فاطمه معصومه(س) به آنها تزریق می شود.
تمامی بیماران به ترتیب فراخوان و داروهای خوراکی و تزریقی به آنها ارائه میشود و داروی خوراکی با توجه به وزن بیمار تعیین و داروی تزریقی در فاصله روزهای صفر، ۱۴، ۲۸ و ۶۳ تزریق میشود و پس از آن هر چهار ماه یک بار ادامه مییابد.
بیماری SMA (آتروفی عضلانی نخاعی) یک بیماری عصبی عضلانی است. این بیماری ژنتیکی و پیشرونده است که با گذشت زمان به علت از بین رفتن سلولهای اعصاب حرکتی شدت بیماری افزایش مییابد و منجر به کاهش قدرت عضلانی میشود.
در جلسه مشترک رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و رئیس پلیس راه استان بر لزوم تقویت همکاری های مشترک پلیس و مجموعه این دانشگاه در کاهش حوادث و فرهنگ سازی ترافیکی تأکید شد.
کارشناس برنامه ایدز مرکز بهداشت قم گفت: پویش «من هم تست HIV میدهم» همزمان با سراسر کشور در قم اجرایی شد و شهروندان برای انجام این تست میتوانند به نزدیکترین مراکز خدمات جامع سلامت در سطح شهر و روستا مراجعه نمایند.
1403/08/30
نظرسنجی
انتخاب حالت کور رنگی
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود
نظر دهید