پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانوادههاست
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: جامعه اسلامی اگر خانواده سالم، بانشاط و سر زنده داشته باشد، پیشرفت خواهد کرد و برای سلامت خانواده ابتدا باید مسئولیت اجتماعی داشته باشیم.
کارکردها و عملکرد خانواده به رسمیت شناخته شود
مشاور امور زنان در شهرداری تهران گفت: باید کارکردها و عملکرد خانواده را به رسمیت شناخته و برای آنها برنامهریزی و سرمایهگذاری انجام دهیم.
نباید به نهادهای متولی علم با نگاه اقتصادی نگاه کرد
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: امروز نگاه به دانشگاه علوم پزشکی از یک نهاد آموزشی به یک نهاد اقتصادی تبدیل شده است و نهادهای متولی علم با نگاه اقتصادی نمیتوانند دوستدار خانواده باشند.
سلامت معنوی باید با ابزار جدید میان نسل جدید ترویج شود
عضو هیئت علمی دانشگاه قم با اشاره به اینکه خانوادهها باید به سمت توانمندسازی در این مسیر بروند، یادآور شد: سلامت معنوی باید با ابزار جدید برای نسل جدید جا بیافتد و نمیتوان به همان روش اجدادی این موضوع را دنبال کرد.
سیاستگذاری در عرصه خانواده باید مبتنی بر تحلیلهای علمی باشد
عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده با بیان اینکه موضوع خانواده را باید از جریانات سیاسی جدا کنیم، تصریح کرد: اگر نهادهای علمی بتوانند تحلیل درستی به سیاستگذار ارائه دهند در عرصه سیاستگذاری در عرصه خانواده میتوانیم شاهد تحول باشیم.
نهاد خانواده باید در حکمرانی نقشآفرین باشند
رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس یازدهم گفت: نباید خانواده را تنها یک نهاد دریافت کننده خدمات ببینیم بلکه خانواده میتواند مسائل حکومت را نیز حل کند.
مشارکت مردمی در حوزه سلامت افزایش پیدا کند/متولی سلامت خانواده فقط دانشگاه علوم پزشکی نیست
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: در حوزه سلامت برای تحقق اهداف راهی جز افزایش مشارکت مردم نداریم.
ماموریت کلان دانشگاه علوم پزشکی سبک زندگی ایرانی و اسلامی است
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه ماموریت کلان دانشگاه سبک زندگی ایرانی و اسلامی است، گفت: در عرصه خانواده و سلامت خانواده نیز تلاش داشتیم از طرحهای موفق حمایت داشته باشیم.
آغاز به کار همایش دانشگاه دوستدار سلامت خانواده در قم
در راستای توجه به موضوع خانواده و جوانی جمعیت، همایش دانشگاه دوستدار سلامت خانواده در دانشگاه علوم پزشکی قم آغاز به کار کرد.
توجه ویژه دولت سیزدهم به شاخص های سلامت /27 رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود اکنون ۳۰۰ هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامهریزی صورتگرفته ظرف دو سال آینده به ۴۰۰ نفر هیأت علمی برسد.