rel_news rel_photo

تـأمین «امنیت غذایی و سلامت» مهمترین وظیفه دانشگاه است/ لزوم تسهیل امور تولیدکنندگان صنعت غذایی

  • 1402/10/19 - 12:47
  • 456
  • NIAFAM_newsCode : 59983
  • NIAFAM_newsGroup : اخبار

در جلسه مشترک هیئت مدیره انجمن صنایع غذایی استان با معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر ابوالحسنی تـأمین «امنیت غذایی و سلامت» را مهمترین وظیفه دانشگاه دانست و بر تعامل و همکاری بیشتر برای تسهیل امور تولیدکنندگان صنعت غذایی تأکید کرد.

به گزارش وبدا قم، دکتر هدی ابوالحسنی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان در جلسه مشترک با هیئت مدیره انجمن صنایع غذایی قم که در سالن جلسات این انجمن برگزار شد، فراهم آوردن امنیت غذایی و سلامت را مهمترین وظیفه خود و سازمان مربوطه اعلام کرد و ضمن تقدیر از اکثر تولیدکنندگانی که سلامت غذا و مردم را مدنظر و هدف خود قرار داده اند گفت: با رخ دادن بیماری‌های جدید از جمله شیوع سرطان، لازم است در مصرف برخی مواد اولیه از جمله پالم و عدم انطباق و بافت‌های غیر مجاز از سوی برخی تولیدکنندگان حساسیت و مدیریت جدی تری صورت گیرد.

وی همچنین برگزاری جلسات توجیهی با مدیران و مسئولان فنی را ضروری دانست و گفت: این آمادگی وجود دارد که بتوانیم با هماهنگی و تعامل بیشتر شاهد کمتر شدن مشکلات از جمله پرهیز از مراجعات مکرر دوستان به معاونت باشیم.

در این جلسه مرادی رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع غذایی نیز ضمن قدردانی از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی قم در سرعت بخشیدن و تسهیل امور تولیدکنندگان صنعت غذایی قدردانی و به برخی موارد از جمله موجود نبودن شاهد در نمونه گیری آزمایشات، نداشتن اطلاع رسانی درست به تولیدکننده در اعلام نتایج آزمایش و ارجاع به تعزیرات، اشاره کرد.

علی اکبر حق ویسی سرپرست مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی قم نیز با بیان اینکه تمام تلاش دانشگاه تسهیل امور و به وجود نیامدن اختلال در تولید است، گفت: تمام سعی و تلاش این است که روند سابق تغییر و سرعت عمل در کارها صورت پذیرد تا ان شاءالله با تعامل و همکاری بیشتر زمینه رشد تولید، سلامت و امنیت غذایی روز به روز فراهم شود.

NIAFAM_keyWords
{author_name}
NIAFAM_imageAuthor :

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید