rel_news

تاکید بر اجرایی شدن قانون جوانی جمعیت و افزایش ضریب مشارکت های مردمی در طرح های سلامت محور

  • 1402/03/10 - 08:55
  • 377
  • NIAFAM_newsCode : 57498
  • NIAFAM_newsGroup : اخبار,عکس و گزارش تصویری

کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان قم با حضور رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، معاون استاندار قم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان و دیگر مسئولان و مدیران استانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر اسماعیل مطلق رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در این جلسه گفت: شورای عالی سلامت بعد از سال ها در این دولت و به ریاست آیت الله رئیسی رئیس جمهور برگزار و بر حفظ سلامت به عنوان سرمایه اجتماعی تاکید شد.

وی افزود: پیگیری از بیماری مهمترین موضوعی است که دولت ها باید به آن توجه داشته باشند چرا که اگر پیشگیری در کارها صورت نگیرد، قطعا هزینه های درمانی چندین برابر خواهد بود.

دکتر مطلق تصریح کرد: در جلسه ای که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، موضوع سند امنیت غذایی و تغذیه مورد تاکید قرار گرفت و نخستین سند امنیت غذایی بعد از 10 سال به تصویب رسید.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با اشاره به تغییر اقلیم آب و هوایی، پدیدار شدن بیماری های نوپدید، سلامت روان و... بر برنامه ریزی و رفع مشکلات تاکید کرد.

وی به موضوع قرارگاه جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: سن کشور در حال افزایش است و باید ما در این کارگروه بر روی سلامت ازدواج و تلاش برای کاهش طلاق بکوشیم و از سوی دیگر جامعه را از تک فرزندی نجات دهیم.

دکتر مطلق ابراز داشت: سن امید به زندگی در سال های قبل از انقلاب 54 تا 56 سال بود که این امر به برکت اقدامات صورت گرفته در نظام اسلامی ایران به 75 سال رسیده است.

وی همچنین به موضوع پزشک خانواده اشاره کرد و گفت: این طرح بسیار دقیق و مهم است و موجب می شود که پرونده سلامت برای هر فرد تشکیل و موجب پیشگیری از بیماری ها شود.

دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه با تاکید بر اهمیت پرداختن به موضوع بهداشت و درمان گفت: باید کار در حوزه سلامت با مردم و برای مردم باشد تا بتوانیم از این طریق به نتایج مطلوب و مهمی برسیم.

وی با اشاره به زائرپذیر بودن استان قم گفت: در این خصوص باید در زمینه گردشگری سلامت اقدامات لازم صورت گیرد که دانشگاه علوم پزشکی قم برنامه ریزی ها را انجام و انتظار داریم که ستادهای مرکزی نیز در این زمینه همراهی بیشتری داشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: سالانه 250 برنامه ملی و مذهبی در قم داریم که باید سرانه های درمانی و اورژانسی استان افزایش یابد.

دکتر عادلی رئیس سازمان نظام پزشکی استان قم نیز در این جلسه با اشاره به موضوع جوانی جمعیت گفت: در این زمینه ابتدا باید آسیب شناسی صورت گرفت و به درستی برنامه ریزی شود، چرا که نمی شود برای هر گروهی یک برنامه واحد بچینیم.

وی با اشاره به موضوع پزشکی خانواده گفت: اجرای طرح پزشک خانواده چون منطقی و علمی است باید انجام شود اما باید زیرساخت های آن نیز فراهم باشد.

دکتر محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه جوانی جمعیت گفت: در این خصوص در استان قم اقدامات مناسبی انجام شد و دانشگاه علوم پزشکی قم به عنوان دانشگاه برتر کشوری انتخاب شد.

وی همچنین با اشاره به موضوع قم شهر مقدس بدون دخانیات گفت: در این خصوص نیز برنامه ریزی ها در حال انجام شد تا بتوانیم این طرح بین المللی را در قم اجرایی و به سرانجام برسانیم.

احمد حاجی زاده معاون سیاسی امنیتی استاندار قم نیز در این جلسه گفت: در مورد جوانی جمعیت نباید به صورت جزیره ای کار کنیم و باید همه در کنار هم بوده تا به نتیجه مطلوب برسیم.

وی افزود: در حوزه سلامت باید با رویکرد مردمی کار کنیم و هر چه می توانیم ضریب مشارکت اجتماعی را بالا ببریم.

حاجی زاده به حضور زائران و مسافران در قم اشاره کرد و گفت: سالانه 20 میلیون زائر در قم تردد دارد که توجه به سلامت این عزیزان مد نظر بوده و در قرارگاه اربعین نیز بر این امر تاکید شد.

شایان ذکر است در پایان این جلسه بیانیه دومین مجمع سلامت استان قم قرائت و به امضا رسید.

NIAFAM_keyWords
{author_name}
NIAFAM_imageAuthor :

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید