• 1401/08/25 - 15:34
  • 1030
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری نشست هم‌اندیشی مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان قم

در این نشست که با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم و معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار برگزار شد؛ نیازمندی‌های دانشگاه علوم پزشکی قم مورد بحث و بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مهدی مصری در جلسه هم اندیشی مصوبات سفر ریاست جمهوری به شهر مقدس قم که با حضور ابراهیم معتمدی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و معاونین دانشگاه برگزار شد، اعلام نیازمندی‌ها در 53 عنوان رشته به وزارت خانه را مورد توجه قرار داد و گفت: بومی گزینی و بهره گرفتن از نیروهای با تعهد خاص از سایر استان‌ها از جمله راهکارهایی است که می‌توان جهت رفع کمبود نیروهای متخصص در استان انجام داد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم به پیش بینی ساخت و ایجاد پردیس فناوری سلامت 20 هکتاری اشاره کرد و افزود: باید به سمت ایجاد شرکت دانش بنیان برویم تا با توجه به ظرفیت‌های استان نیازمندی‌ها را برطرف کنیم؛ به همین دلیل به دنبال ایجاد پالایشگاه پلاسما در استان هستیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر 40 پایگاه بهداشتی استیجاری در سطح استان داریم که باید این پایگاه‌ها هر چه زودتر تعیین تکلیف شوند.

دکتر مصری تعداد تخت‌های دولتی استان را مورد اشاره قرار داد و گفت: در حال حاضر دو هزار و 95 تخت دولتی داریم که افزایش 1500 تخت بیمارستانی دیگر در دستور کار قرار دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه کرد: همچنین هوشمندسازی اورژانس، توسعه پایگاه‌های اورژانس 115، استفاده از ظرفیت موتورلانس و پایگاه‌های شهری از دیگر برنامه‌های دانشگاه است که در راستای خدمات رسانی بهتر به همشهریان در دستور کار قرار دارد.

وی مطرح کرد: در حال حاضر 2600 دانشجو و 224 هیئت‌علمی در دانشگاه علوم پزشکی قم در حال تحصیل و فعالیت علمی هستند؛ که برای رشد جایگاه دانشگاه به دنبال ایجاد رشته‌های جدید در دانشگاه و افزایش تعداد اعضای هیئت‌علمی هستیم.

دکتر مصری همچنین از تدوین سند تحول و تعالی دانشگاه با توجه به شاخص‌های سلامت که رویکرد مردمی دارد خبر داد و گفت: این سند هم به وزارت خانه و هم شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال‌شده و استان قم به‌عنوان پایلوت این طرح انتخاب‌شده است.

وی همچنین به اجرای قانون جوانی جمعیت اشاره و عنوان کرد: در این رابطه دانشگاه علوم پزشکی قم جزو دانشگاه‌های خوب ارزیابی‌شده است اما لازمه اجرای این سیاست‌گذاری و قانون وجود همکاری و هماهنگی مسئولان استان است.

در بخشی از این جلسه، دکتر جهانگیری به جایگاه ویژه استان قم در میان سایر استان‌ها اشاره و اظهار داشت: با توجه به اهمیت جایگاه دانشگاه علوم پزشکی قم باید با ایجاد زیرساخت‌های لازم به سمت تبدیل‌شدن به تیپ یک برود.

مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه یکپارچگی در حوزه بهداشت و درمان به لحاظ ساختاری در سطح استان شروع‌شده است، گفت: تمرکز مسئولان دانشگاه باید به سمت دانش‌بنیان کردن و ایجاد مرکز خلاقیت و نوآوری با محوریت خانواده برود.

همچنین در بخشی از این جلسه ابراهیم معتمدی معاون امور عمرانی استاندار قم بر لزوم رفع مشکلات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی قم و حرکت در راستای برنامه‌ریزی متقن تاکید کرد و ادامه داد: برای رفع مشکلات موجود می‌توان مصوبات سفر ریاست جمهوری به چند استان مشابه استان قم را احصاء کرد و برای الگوگیری از آن‌ها استفاده کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی قم عقب ماندگی‌های تاریخی دارد، گفت: موضوع رفع مشکلات حوزه سلامت باید به یکی از دغدغه‌های اصلی استان تبدیل شود.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 55180

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید