برای موفقیت در اجرای برنامه پزشکی خانواده باید با مشارکت و تعامل تمامی دستگاههای اجرایی استان، بهترین گام را انتخاب کنیم/ معاونت بهداشتی می تواند در حفظ بهداشت و امنیت روانی،تعالی و مراقبت معنوی جامعه پیشتاز باشد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در مراسم تکریم و معارفه معاون جدید بهداشت دانشگاه گفت: باید بازنگری تشکیلات حوزه بهداشت را مورد توجه قرار داده و از ظرفیتهای خالی و مغفول مانده مرکز بهداشت برای ارتقاء سلامت مردم بهره بگیریم.
وی در ادامه با بیان اهمیت برنامههای حوزه سلامت بر پای کار آمدن همه دستگاههای سلامت و کمک به این حوزه تاکید کرد و افزود: مؤلفههای هوا، خاک سالم ، جریان هوا، اقلیم سلامت و آب سالم شرب در بهداشت محیط و محیط زیست بسیار مهم هستند و در بهداشت حرفهای، ایمنی و دانش ارگونومی از اهمیت بالایی برخوردار هستند.
دکتر مصری بر لزوم رعایت بهداشت فردی تاکید و ابراز داشت: باید این نوع از بهداشت را که وزارت خانه بر اجرا و انجام آن تاکید بسیاری دارد در حوزه سلامت خانواده اجرایی کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در بخش دیگری از سخنانش یکی از اصول اساسی بهداشت را داشتن سبک زندگی سالم عنوان و تصریح کرد: سبک زندگی سالم تدابیر و راهکارهای خاص خودش را دارد که باید در حوزه طب سنتی به آن توجه شود.
وی داشتن تفکر سالم و بهداشت روان را مهم دانست و افزود: باید این مهم را از دستگاههای قضایی شروع و به سایر دستگاههای اجرایی تسری دهیم؛ چرا که این بعد از سلامت و مراقبت معنوی انسان سبب ارتقاء و رشد جامعه میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم عنوان کرد: باید بازنگری تشکیلات حوزه بهداشت را مورد توجه قرار داده و از ظرفیتهای خالی و مغفول مانده مرکز بهداشت برای ارتقاء سلامت مردم بهره بگیریم.
وی به تصویب رشته تحصیلی سالمندی در دانشگاه علوم پزشکی قم اشاره و ابراز داشت: دانشگاه از مهرماه امسال در این رشته تحصیلی دانشجو میپذیرد؛ استان قم باید به سمت سالمندی سالم حرکت کند چرا که در این حوزه نیاز به حرکتهای جدی در سطح استان دارد.
دکتر مصری همچنین به اهمیت استفاده از نان سالم اشاره و اظهار داشت: اجرای طرح پایلوت نان سالم از استان قم آغاز شده و باید این طرح را با برنامه ریزی کامل پیش ببریم و برای ارتقاء سلامت جامعه آن را انجام دهیم و این طرح در سایر استانها هم عملیاتی شود.
نظر دهید