بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از روند اجرای طرح ملی غربالگری دیابت و فشار خون در ادارات قم
دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، با حضور در اداره کل زندانهای استان از نزدیک در جریان روند اجرای طرح ملی غربالگری دیابت و فشارخون که از 20 آبان ماه به صورت همگانی و سراسر کشور آغاز شده و تا 15 دیماه ادامه دارد؛ قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، در این بازدید که دکتر مجید اصغری معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر باقریان معاون فنی مرکز بهداشت استان و مهندس عزیزی فر معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه دکتر مصری را همراهی میکردند؛ از نزدیک در جریان اجرای این طرح که گروههای هدف آن تمامی افراد بالای 18 سال است؛ قرار گرفتند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در حاشیه این بازدید در جلسهای با دکتر علیاصغر رنجبر مدیرکل امور زندانهای استان، با بیان اینکه روح قوانین در یک جامعه باید برگرفته از اخلاق باشد، اظهار داشت: مبانی و اصول مبتنی بر اخلاق باید در جامعه حاکم بوده و افراد یک جامعه باید بر اساس این اصول عمل کنند.
دکتر مهدی مصری در ادامه با بیان اینکه عوارض دو بیماری دیابت و فشارخون بالا از میانگین کشوری بالاست، گفت: بدی تغذیه و کمتحرکی شالوده اساسی این دو مشکلاند که ازجمله مهمترین راهکارهای حل این مشکل میتوان به اجرای طرح ورزش همگانی بهصورت جدیتر بهویژه در ادارات و انجام پیادهروی آرام اشاره کرد.
وی همچنین مطرح کرد: برقراری و ایجاد پنج پایگاه اورژانس جادهای و ده پایگاه اورژانس داخل شهر در دستور کار و برنامههاست که مقررشده این موضوع بهصورت جدی در سفر دوم ریاست جمهوری به استان قم مطرح و با جدیت پیگیری شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در پایان از راهاندازی مرکز جامع خدمات دندانپزشکی در استان خبر داد و گفت: برای ایجاد این مرکز بازسازی بیمارستان الهادی در دستور کار است که با کمک یک موسسه خیریه این طرح ملی و بینالمللی انجام خواهد شد.
همچنین در این جلسه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم به تأکیدات مقام معظم رهبری پیرامون اهمیت موضوع سلامت اجتماعی و همچنین پیشگیری و رعایت بهداشت آحاد جامعه اشاره و ابراز داشت: همه ارگانها و ادارات حوزهای که به موضوع سلامت اجتماعی بپردازد را دارند اما انجام کار تیمی در حوزه این حوزه، بین ارگانها مورد تأکید است.
دکتر اصغری همچنین با تأکید بر لزوم راهاندازی مرکز سراج در قم گفت: باید در این طرح شاخصهای سلامت اجتماعی دیده شود و همه باید تلاش کنیم موضوع سلامت اجتماعی با راهاندازی مرکز سراج موردتوجه قرار گیرد.
وی بر موردتوجه قرار دادن ابعاد چهارگانه سلامت تأکید کرد و گفت: علاوه بر توجه بهسلامت جسمی و بدنی باید به ابعاد دیگر سلامت که شامل سلامت روحی و روانی میشوند توجه بیشتری شود.
همچنین دکتر علیاصغر رنجبر مدیرکل امور زندانهای استان در این جلسه، بر لزوم همهجانبه دیدن قوانین تأکید کرد و گفت: توانمندی زندانیها و اشتغال آنها در کارگاههای تولیدی باید مورد تأکید بیشتر قرار گیرد.
نظر دهید