افزایش توریسم در حوزه گردشگری سلامت مورد توجه جدی قرار گیرد/برگزاری همایش گردشگری سلامت با حضور سه شهر مذهبی مشهد، شیراز و قم
دومین کمیته خدمات بینالمللی سلامت دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور دکتر مصری رئیس دانشگاه و دکتر عباسی دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت کشور برگزار و در آن از برگزاری همایش "گردشگری سلامت" با حضور سه شهر مذهبی مشهد، شیراز و قم خبر داده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دومین کمیته خدمات بینالمللی سلامت دانشگاه با حضور دکتر مصری رئیس دانشگاه، دکتر جهانگیری مشاور عالی و اجرایی ریاست دانشگاه، دکتر عباسی دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت کشور، دکتر جلال نائلی مشاور حوزه بینالملل وزارت بهداشت و جمعی از اعضای این کمیته در سالن شهید مطهری ستاد دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار و در آن پیرامون طرحریزی همایشی با ابعاد بینالمللی در حوزه گردشگری سلامت که با حضور استانهای فارس، خراسان رضوی و قم برگزار خواهد شد بحث و تبادلنظر شد.
در این جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بر لزوم معرفی جایگاه استان قم بهعنوان یک کلانشهر با توجه به شأن و اهمیت آن اظهار داشت: نوشتن پیوستهای مذهبی و استفاده آن در شورای ملی زیارت از سوی مسئولان استان باید موردتوجه جدی قرار گیرد.
دکتر مهدی مصری تلاش برای افزایش توریسم در حوزه گردشگری سلامت را موردتوجه قرار داد و گفت: توجه به اهمیت بعد گردشگری زیارت از سوی مسئولان استان قم بایستی با توجه به مناسبهای مذهبی که وجود دارد بیشازپیش توجه شود.
در این جلسه همچنین مشاور عالی و اجرایی ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم هماهنگی بین بخشی جهت برگزاری همایش برای سه شهر زائرپذیر کشور در حوزه گردشگری سلامت را مورد توجه قرار داد و گفت: بر اساس هماهنگیهای انجامشده مقرر شد همایش و رویدادی درخور شأنیت استان قم و جمهوری اسلامی ایران برگزار شود که در این رویداد از ظرفیتهای استان قم در راستای رشد و بهرهوری هر چه بیشتر استفاده شود.
دکتر جهانگیری افزود: یکی از اقداماتی که در حوزه سلامت گردشگری انجامشده با حوزه سازمان توسعه تجارت بوده که در زمینه صادرات انجامشده است؛ به این معنا که با پایکار آمدن سازمان توسعه تجارت و بخش صادرات میتوان کارهای بزرگی در حوزه گردشگری سلامت انجام داد.
به گفته مشاور عالی و اجرایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم طراحی اپلیکیشن در حوزه گردشگری سلامت نیازمند داشتن زیرساختها و درست بودن فرآیندها در این حوزه است که با هدفمندی و جهتدهی میتوان نیازهای متقاضیان را برطرف و بهترین خدمات را به گردشگران حوزه سلامت ارائه کرد.
جهانگیری ابراز داشت: یکی از مباحث مطرح در این همایش، برندسازی خواهد بود؛ به این معنا که خدمات ایران چه شاخصهایی داشته باشد که بتوان خدماتی در سطح سلامت بینالملل با کوچکترین و حتی بدون خطا که واجد شرایط استانداردهای بینالمللی باشد را ارائه داد چراکه انجام این کار موجب برندسازی و اعتباربخشی میشود.
در بخشی از این جلسه دکتر عباسی دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت کشور نیز طی سخنان کوتاهی به هماهنگیهای صورت گرفته جهت برگزاری همایشی درخور در حوزه گردشگری سلامت با حضور سه شهر مذهبی مشهد، شیراز و قم ابراز داشت: با توجه به رفتوآمد توریستهای کشورهای خارجی به ایران اسلامی و درآمدزایی کشور در حوزه گردشگری سلامت، به نظر میرسد اگر در این حوزه خوب کار کنیم دیگر نیازی به درآمدزایی از طریق نفت نخواهیم داشت.
وی بر انجام حمایتهای جدی از حوزه گردشگری سلامت تأکید و تصریح کرد: امیدواریم این همایش در سطح ملی و بینالمللی به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
همچنین دکتر سادات مسئول اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ارتباط تصویری با حضار با بیان اینکه یکی از وظایف معوقه وزارت بهداشت در حوزه گردشگری سلامت است که باید موردتوجه جدی قرار گیرد، عنوان کرد: یکی از اولویتهای مهم وزارت بهداشت در حوزه جذب و انتقال بیمار در حوزه گردشگری سلامت در سطح بینالملل پذیرش بیمار در کریدور امن و دریافت خدمات است.
همچنین علیرضا ارجمندی مدیرکل میراث فرهنگی استان قم بر لزوم فراهم کردن فرآیند اجرایی بعد ملی گردشگری سلامت در کشور تأکید کرد و گفت: قطع زنجیره دلالها در حوزه گردشگری زمانی اتفاق خواهد افتاد که بهصورت زیربنایی و ساختاری جلوی فعالیت آنان گرفته شود؛ طراحی اپلیکیشنی برای حذف فعالیت دلالان یکی از راهکارهای بسیار خوبی است که میتوان در این حوزه انجام داد.
نظر دهید