اختصاص ۵ درصد از پروژهها و کلان پروژههای تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی قم به موضوع جوانی و رشد جمعیت
در جلسه قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی قم اختصاص پنج درصد از پروژهها و کلان پروژههای تحقیقاتی و فناوری این دانشگاه به موضوع جوانی و رشد جمعیت مصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مهدی مصری در جلسه قرارگاه جوانی جمعیت به آماده شدن کتاب بسته سلامت مادر و جنین از سوی دانشگاه اشاره و اظهار داشت: در این کتاب بهعنوان برند دانشگاه مباحث مهمی در خصوص جوانی و رشد جمعیت مطرحشده و در حال ویرایش نهایی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در ادامه به مباحث مهمی که از سوی وزارت بهداشت و دانشگاه در زمینه جوانی و رشد جمعیت در سطح استان مطرح است اشاره و ابراز داشت: پیگیری مباحثی همچون زایمانهای بی درد برای توسعه زایمانهای طبیعی، پیگیری پرداخت کارانه ماماها و بهورزان، پیگیری عدم انجام زایمانهای سزارین غیرضروری در زنان، پرداختن به موضوع ژنتیک و باروری، پیگیری ساخت خوابگاههای دانشجویان متأهل و پیگیری نصب بیلبوردهای مربوط به مناسبتهای جمعیتی در اماکن حساس شهر ازجمله مهمترین موضوعات قابلپیگیری در زمینه جوانی جمعیت هستند.
وی همچنین با استقبال از راهاندازی اندیشکده ارتقای سلامت در مرکز بهداشت قم عنوان داشت: برای انجام بهتر امور در زمینههای بهداشتی و فرهنگسازی آن در جامعه باید از مجموعه معاونت بهداشت شروع کنیم و سپس به سایر مراکز و معاونتها تسری دهیم.
دکتر مصری به آماده شدن خوابگاه متأهلین دانشجویی اشاره کرد و گفت: بعد از تجهیز وسایل این خوابگاه به بهره برداری می رسد.
همچنین در ادامه جلسه سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان مشخص بودن سرفصل مأموریتهای معاونت تحقیقات دانشگاه در زمینه جوانی جمعیت گفت: رویکرد کلان این معاونت در این زمینه اختصاص پنج درصد از پروژهها و کلان پروژههای تحقیقاتی دانشگاه به موضوع رشد و جوانی جمعیت است.
دکتر رحیم عالی اضافه کرد: پنج درصد از انجام پروژهها و کلان پروژههای تحقیقاتی به استخراج آمار و ارقام دادههای درست و تصمیم سازیها و مطالعات تحقیقاتی و طرحهای HIR اختصاص مییابد و تأکید وزارت بهداشت در حوزه تحقیقات و طرحهای حوزه فناوری نیز بر این است که به این موضوع اختصاص یابد.
همچنین دکتر مجید اصغری سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در بخشی از این جلسه توجه به مقوله سلامت و دین از سوی آحاد جامعه را مورد تأکید قرار داد و گفت: با توجه به آیات قرآن کریم، توجه به موضوع فلسفه سلامت معنوی این است که خداوند متعال روزیرسان است و اینکه خیلی از خانوادهها نگران به دنیا آوردن فرزند اول و یا دوم هستند نباید اینگونه باشد؛ چراکه خداوند متعال با توجه به آیات خود انسان را غنی میکند و از جایی که تصور نمیکند روزیاش را میرساند؛ درنتیجه باید در پایاننامههای کاربردی به موضوع فلسفه سلامت معنوی بیشتر پرداخته شود.
نظر دهید