آموزههای «سبک زندگی ایرانی اسلامی» در سلامت مورد توجه قرار گیرد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: راهاندازی انستیتو «سبک زندگی ایرانی اسلامی و سلامت متعالی» بر اساس اسناد بالادستی و بر اساس موردی که شورای اسلامی شدن دانشگاه که شورای عالی انقلاب فرهنگی تفویض کرده شکلگرفته است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مهدی مصری در حاشیه بازدید از نمایشگاه انستیتو «سبک زندگی ایرانی اسلامی و سلامت متعالی» در گفتوگویی به راهاندازی این نمایشگاه و فعالیتهای آن اشاره و اظهار داشت: این موسسه بر اساس اسناد بالادستی و بر اساس موردی که شورای اسلامی شدن دانشگاه که شورای عالی انقلاب فرهنگی تفویض کرده شکلگرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: همچنین با توجه به اینکه باید عالیترین شورای سلامت و دین را در استان داشته باشیم و بر اساس امضای تفاهمنامه وزارت بهداشت و حوزه علمیه انستیتو «سبک زندگی ایرانی اسلامی و سلامت متعالی» شکلگرفته است.
وی بر لزوم مورد توجه قرارگرفته شدن آموزههای سبک زندگی ایرانی اسلامی در سلامت گفت: زمانی که سخن از شکلگیری انستیتو به زبان میآید باید هم محورهای آموزش و هم پژوهش و همچنین بستههای تحقق ارتقاء فرهنگ سلامت و جامعه در آن مورد توجه قرار گیرد.
دکتر مصری با بیان اینکه در این انستیتو اندیشکدههای سلامت معنوی، نخبگان و جوانان پایکار هستند، ابراز کرد: ارتقاء فرهنگ سبک زندگی یکی از حوزههایی است که در اندیشکده سلامت معاونت بهداشت باید به آن توجه جدی شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بر لزوم کاهش هزینههای خانوادهها با اجرایی شدن طرح«سبک زندگی ایرانی اسلامی و سلامت متعالی» تأکید کرد و گفت: طراحی پلتفرم سلام نیز در راستای کاهش هزینههای خانوادهها و شهروندان قمی بوده و اجرای این طرح مکمل طرح سلامت خانواده کشور خواهد بود.
وی با بیان آغاز اجرای طرح «سبک زندگی ایرانی اسلامی و سلامت متعالی» در استان اظهار کرد: این طرح 60 درصد زیرساختها را دارد و برای دستیابی به سایر ساختارهای موردنیاز باید ردیف بودجهای مستقل برای آن از طریق مجلس شورای اسلامی پیشبینی شود تا دانشگاه علوم پزشکی قم با حفظ استقلال خود بتواند به اهداف موردنظر در این طرح دست یابد.
نظر دهید