• 1402/12/03 - 20:10
  • 259
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آغاز به کار آیین اهدای دهمین دوره جایزه ملی شهید دکتر رهنمون

در آستانه میلاد امام زمان (عج) دهمین دوره جایزه ملی شهید محمد علی رهنمون و همچنین سومین یادواره شهدای بهداری دفاع مقدس لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب علیه السلام به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قم و با حضور معاون رئیس جمهور، خانواده شهدا و همچنین پزشکان و فعالان برتر حوزه درمان کشور و قرائت پیام ویژه آیت الله نوری همدانی به این مراسم برگزار شد.

00:00
00:00
دانلود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم؛ دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به مکتب و میراث متعالی شهدای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به ویژه سردار سلیمانی، آن را ادامه دهنده مکتب و مسیر امام راحل دانست و گفت: مهمترین شاخصه و زیربنای فکری امام راحل و شهدا اعتقاد و عمل به توحید بود.

وی در ادامه به بیان شاخصه های شهدا و راه پرداخت و عشق به اسلام، ایمان، ولایتمداری، هدایت پذیری، معنویت، پایبندی به تکالیف شرعی، عقلانیت، اعتقاد واقعی به مردم، عدالت اجتماعی و دشمن شناسی را از مهمترین شاخصه های شهدا دانست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم عمل به این شاخصه های مهم و الهی را الگوی پماسبی بزای الهام گرفتن از آنها در جامعه به ویژه جامعه پزشکی دانست.

در ادامه این مراسم سردار بینات معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیام آیت الله نوری همدانی به این آیین را قرائت کرد.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 60529
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید