• 1401/05/03 - 10:24
  • 2544
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سرویس ایاب و ذهاب کارکنان مراکز درمانی قم برقرار است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، معاون توسعه مدیریت و منابع این دانشگاه گفت با هدف ساماندهی خدمات رفاهی مربوط به ایاب و ذهاب کارکنان، قرارداد سرویس مراکز تابعه از ابتدای مرداد ماه با شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری قم منعقد شده است.

دکتر شیروانی با بیان اینکه بر اساس ضوابط اجرایی قانون بودجه در سال 1401 ماهیانه مبلغ ۱۵۳ هزار تومان از محل اعتبارات دستگاههای اجرایی برای کمک هزینه رفت و آمد هر یک از کارکنان قابل هزینه است افزود با توجه به این رقم و سایر محدودیتهای قانونی ادامه روال سابق و عقد قرارداد با اشخاص حقیقی میسر نبود و هیچ شرکتی غیر از شرکت واحد اتوبوسرانی امکان و صلاحیت ارائه خدمت و عقد قرارداد با دانشگاه را بر اساس قوانین و مقررات نداشت که در این راستا اقدام لازم با مساعدت شهرداری و مدیریت سازمان اتوبوسرانی صورت گرفت.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه بر اساس سرانه ۱۵۳.۰۰۰ تومانی ابلاغی، برای بیش از شش هزار نفر کارکنان واجد شرایط دانشگاه در طول سال امکان اختصاص ۱۱ میلیارد تومان به عنوان کمک هزینه رفاهی برای ایاب و ذهاب وجود دارد افزود در سال گذشته برای تامین سرویس ها تقریبا همین مبلغ هزینه شده است و با توجه به افزایش هزینه ها در سال جاری، ادامه روال قبلی نیازمند بیش از ۱۷ میلیارد تومان اعتبار بود که ضمن مغایرت با ضوابط موجب تحمیل بار زیادی بر درآمدهای اختصاصی مراکز و بالتبع تاخیر بیشتر در پرداخت مزایای کارکنان می گردید.

وی افزود بر اساس برآوردهای انجام شده حداکثر بیست درصد از کارکنان دانشگاه از سرویس استفاده کرده و در حال حاضر بیشتر کارکنان دانشگاه و مراکز بهداشتی و درمانی که از سرویس های ایاب و ذهاب استفاده نمی کنند متقاضی دریافت کمک هزینه مصوب هستند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی قم افزود با برنامه ریزی انجام گرفته، حداکثر مسیرهای مورد تقاضای همکاران خصوصا در مناطق دور و محروم شهر با استفاده از اتوبوس پوشش داده خواهد شد.

وی افزود با اجرای این طرح ضمن صرفه جویی جدی در هزینه ها در مناطقی مانند پردیسان که دسترسی سخت تری به مرکز شهر دارند سرویس های حمل و نقل به نحو مناسب پیش بینی شده است.

دکتر شیروانی با اشاره به اینکه پرداخت کمک هزینه حمل و نقل یا برقراری سرویس جزو مزایای رفاهی بوده و دولت اعتباری برای آن اختصاص نداده و اجرای آن از تکالیف دستگاه های اجرایی محسوب نمی شود گفت در عین حال تلاش می کنیم با استفاده از ظرفیتهای قانونی و اعتبارات موجود به بهترین شکل ممکن خدمات مناسب به همکاران متقاضی ارائه شده و موارد پیشنهادی نیز با دقت بررسی و اشکالات این طرح در اسرع وقت برطرف و اصلاح گردد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه همچنین در جمع تعدادی از کارکنان این دانشگاه که برای پیگیری موضوع سرویس های ایاب و ذهاب در ستاد دانشگاه علوم پزشکی حاضر شده بودند توضیحاتی را در خصوص روند ساماندهی این سرویس ها ارائه کرد و گفت: پیشنهادات و انتقادات کارکنان در این زمینه بررسی و تصمیم لازم با در نظر گرفتن شرایط رفاهی کارکنان اتخاذ می‌شود. 

 

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 52398

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید