حوزه سلامت و عرصه رسانه دو بخش تفکیک ناپذیر

در جلسه مشترک رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی با مدیرکل و مسوولان صدا وسیمای مرکز قم بر افزایش سواد سلامت جامعه تاکید شد.

حجت الاسلام و المسلمین لطفی نیاسر مدیرکل صدا و سیمای مرکز قم در این نشست صمیمی که جمعی از برنامه سازان این مرکز در حوزه های صدا، سیما و خبر نیز حضور داشتند، با اشاره به حضور رسانه ملی در کنار کادر سلامت در دوران کرونا گفت: برنامه سازی در حوزه سلامت جامعه و تبیین اهداف و برنامه های این بخش از مهمترین برنامه های صداوسیما محسوب می شود.
وی با بیان اینکه از ابتدای شروع کرونا تاکنون که سویه های مختلف آن را پشت سرگذاشتیم برنامه های متعددی با هدف انعکاس شرایط کرونایی و دستور العمل های بهداشتی و درمانی و زحمات کادر سلامت تهیه، تولید و پخش شده است افزود: جامعه سلامت کشور و به ویژه استان قم در مقابله با این ویروس و درمان بیماران خوش درخشیدند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز قم با بیان اینکه شبکه استانی آمادگی کامل برای انعکاس دستاوردها، موفقیت ها، نیاز ها و مطالبات عمومی در حوزه نظام سلامت را دارد گفت تجربه و توان علمی و تخصصی موجود در دانشگاه علوم پزشکی در کنار توان علمی و هنری برنامه سازان این مرکز می تواند در توسعه و ترویج فرهنگ سلامت نقش بسزایی ایفا کند.
دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم هم در این نشست با اشاره به جایگاه رفیع رسانه در حوزه سلامت و نقش و تاثیر گذاری رسانه ملی در افزایش و ترویج فرهنگ سلامت مردم گفت در دوران کرونا رسانه ملی با همه توان وارد عرصه اطلاع رسانی و انعکاس اخبار رویدادها شد و از شایعه پراکنی و انتقال اخبار غیرموثق به جامعه جلوگیری کرد.
وی افزود سواد سلامت با تولیدات رسانه ای و برنامه های تولیدی فاخر ارتقاء می یابد که همین امر سبب کاهش بسیاری از هزینه ها و نرخ بیماری می شود.
در این جلسه هریک از معاونین دانشگاه علوم پزشکی قم هم گزارشی از حوزه های مختلف بیان کردند.
در این جلسه همچنین از برنامه سازان وخبرنگاران صدا و سیمای مرکز قم در حوزه های صدا، سیما و خبر تجلیل شد.
دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم همچنین با اهداء لوح و تندیس از حجت الاسلام و المسلمین لطفی نیاسر مدیرکل صدا و سیمای مرکز قم به عنوان حامی سلامت تقدیر کرد.

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید