برنامه‌ریزی برای ایجاد دانشکده داروسازی در قالب پردیس بین‌الملل

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در دیدار با اساتید و اعضای هیئت علمی از دستور کاربودن ایجاد دانشکده داروسازی در قالب پردیس بین‌المللی خبر داد و گفت: رویکرد وزارت خانه به این سمت است که این دانشکده به صورت 80 درصد بین الملل و 20 درصد ملی ایجاد شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم،اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه در دیدار با دکتر مصری رییس دانشگاه علوم پزشکی قم به بیان مهمترین چالش‌ها و دغدغه‌های خود در حوزه آموزش و پژوهش پرداخته و پیشنهادات و انتقادات خود را مطرح کردند.

دکتر مصری با بیان اینکه برگزاری این جلسات قطعاً در راستای ارتقای سطح آموزشی، پژوهشی و درمان دانشگاه مثمرثمرخواهد بود، اظهار داشت: برگزاری این جلسات منجربه اصل هماهنگی و یکپارچگی و همچنین پیشرفت دانشگاه خواهد شد.

وی اساتید و اعضای هیئت علمی را محور مراکز آموزشی و استوانه‌های مهم دانشگاه دانست و گفت: مجلس شورای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه به جد به دنبال حل مشکلات و چالش‌ها هستند.

وی با تأکید بر اینکه تربیت اساتید و دانشجویان به عنوان نخبگان جامعه و سرمایه‌های دانشگاه باید مد نظر باشد، تصریح کرد: به دنبال آن هستیم که مسائل و چالش‌ها در مراکز درمانی، دانشگاه و بهداشتی اصلاح شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از لزوم راه اندازی رشته‌های جدید فوق تخصصی در دانشگاه خبر داد و گفت: اعضای هیئت علمی دانشگاه چه بالین و چه پایه بایستی در برنامه راهبردی دانشگاه تلاش کنند و در حوزه‌های مدیریتی و راهبردی شرکت داشته باشند.

دکتر مصری از دستور کاربودن ایجاد دانشکده داروسازی در قالب پردیس بین‌المللی خبر داد و گفت: رویکرد وزارت خانه به این سمت است که این دانشکده به صورت 80 درصد بین الملل و 20 درصد ملی ایجاد گردد.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم موضوع بازنگری تشکیلات دانشگاه آغاز شده و آن را در سطح وزارت هم مطرح خواهیم کرد تا این بازنگری به نحو احسن انجام پذیرد.

در بخشی از این نشست دکتر حرمتی معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی قم به سوالات، چالش‌ها و دغدغه‌های اساتید و اعضای هیئت علمی پاسخ دادند و درخصوص مشکلات طرح‌های تحقیقاتی گفت: تا حدی این مسائل و چالش‌ها به خود دانشگاه برمی گردد و بایستی رفع آن به جد پیگیری شود.

شایان ذکر است این جلسه که با حضور معاونین آموزش، درمان و بهداشت برگزار شد؛ ایجاد رشته‌های جدید فوق تخصصی، مشارکت جدی اساتید و اعضای هیئت علمی در برنامه راهبردی دانشگاه، مطرح شدن قم به عنوان یک مرکز قطب درمان و بازنگری تشکیلات دانشگاه از جمله مهمترین موضوعات مطرح در این جلسه بودند.

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید