• 1401/01/22 - 12:37
  • 755
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
توسط معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه بیان شد؛

اعلام اولویت طرح‌های تحقیقاتی و فناورانه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در حوزه سلامت و امنیت غذایی

با توجه به اهمیت موضوع سلامت و امنیت غذایی در سلامت عموم مردم، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم از طرح‌های مرتبط با اولویت‌های اعلامی در حوزه سلامت و امنیت غذایی حمایت می‌کند.

 
دکتر علیرضا کوهپایی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: یکی از برنامه‌های ما حمایت از طرح‌های تحقیقاتی و فناورانه مرتبط با نیاز جامعه است که با توجه به اهمیت موضوع سلامت و امنیت غذایی و تاثیر مستقیم آن در امنیت و اقتصاد و سلامت عموم مردم، در این حیطه مهم بنا داریم از طرح ها و ایده ها حمایت و پشتیبانی نماییم.

 
وی گفت: طرح هایی با موضوعات، پژوهش ها و فناوری های مربوط به شناسایی سموم و افزودنی های مجاز در تهیه، نگهداری و مصرف مواد غذایی خام و طبخ شده، پژوهش ها و فناوری های مربوط به روش های مقاوم کردن مواد غذایی در برابر تخریب و آسیب و ایجاد ماندگاری بیشتر، پژوهش های مربوط به بررسی آثار و عوارض احتمالی مواد غذایی تراریخته و پرتو گرفته حمایت خواهد شد.
 

دکتر کوهپایی افزود: همچنین حمایت از طرح هایی با موضوعات، تحقیقات و فناوری های مربوط به تهیه و تدارک و نگهداری غذاها و فراغذاهای طبیعی، پروبیوتیک، ارگانیک، تحقیقات مربوط به طب ایرانی و دستورات دینی و ارتباط آنها با سبک تغذیه سالم جامعه ایرانی و مشارکت در برگزاری همایش ها و کارگاه های مرتبط و افزایش سواد عمومی و تخصصی امنیت غذایی از دیگر اقدامات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم، در این خصوص است.

لازم به ذکر است محققین و علاقمندان می توانند با مراجعه به وب سایت این معاونت اطلاعات بیشتر و تکمیلی کسب نمایند.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 50696

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید