همایش حفظ حیات جنین وپیشگیری از سقط جنین

روز یکشنبه مورخ 1403/07/22 در محل سالن همایش شهید مفتح دانشگاه علوم پزشکی قم، همایش حفظ حیات جنین و پیشگیری از سقط جنین  در قالب آموزش مداوم وبه همت معاونت درمان دانشگاه برگزار گردید.

شرکت کنندگان در این همایش جمعی از متخصصین زنان و زایمان، پزشکان عمومی  و ماماهای دارای دفتر کار در سطح استان و نیز نمایندگانی از معاونت درمان  و بهداشت استان بودند.

سین برنامه‌های این همایش به شرح ذیل انجام پذیرفت:

1. نمایش فیلم مستند خونریزی با سخنرانی خانم دکتر سکینه سادات لطیفی (متخصص زنان و زایمان و عضو هیأت علمی) و بررسی زوایای مختلف پزشکی با موضوع سقط و چالش‌های مرتبط با سقط قانونی، تبیین نقش وزارت بهداشت و درمان در خصوص سقط جنین.

2. سخنرانی آقای دکتر محمد افراسیابی (معاون محترم مدیریت امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی قم) و طرح مفاد قانونی سقط جنین و قوانین کیفری و مجازات  سقط در راستای ماده ۵۶ قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده.

3. سخنرانی خانم دکتر عطیه سادات دانش (متخصص طب سنتی و عضو هیأت علمی)  و بررسی داروها و مواد غذایی  از نگاه طب سنتی در ایجاد سقط جنین.

4. سخنران آخر، آقای دکتر رضایی آدریانی با بررسی سقط از منظر اخلاق پزشکی  با تاکید بر مجازات تعیین شده قانون جوانی جمعیت برای افراد متخلف.

 

 

 

 

***************************************************

پاسداشت و تکریم مقام شامخ شهدا

در روز چهارشنبه مورخ 18/07/1403 مدیر محترم امور حقوقی، معاون محترم ایشان و جمعی از کارشناسان امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی قم نمایندگانی از بنیاد شهید و امور ایثارگران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دیدار خانواده معزز و معظم شهدای استان قم رفتند.

در این دیدار جناب آقای کردی مدیر محترم امور حقوقی این دانشگاه، ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس و انقلاب اسلامی بر لزوم پاسداشت و تکریم خانواده معظم شهدا و ایثارگران تاکید داشتند.

در این دیدارها از خانواده معظم شهیدان ناصر یزدی الاصل، علی رضا خیرخواه، احمد صحفی و مسلم بیطرفان تجلیل شد.

 

 

 

***************************************************

تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از مسئولان دستگاه قضا

به مناسبت هفته قوه قضاییه، در روز یکشنبه مورخ 1403/04/10 ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی قم جناب آقای دکتر مصری به همراه مدیر امور حقوقی جناب آقای کردی و نیز معاون درمان جناب آقای دکتر محبی، دیدارهایی با ریاست محترم کل دادگستری استان حضرت حجت الاسلام مظفری، ریاست محترم کل دادگستری شهرستان قم جناب آقای منتهائی و نیز مدیرکل محترم اداره ثبت استان جناب آقای جوانی  داشتند.

در این دیدار ابتدا جناب آقای دکتر مصری ضمن تقدیر و تشکر از زحمات بی‌دریغ دستگاه قضا در جهت پیش‌برد اهداف نظام سلامت استان، گزارشی کلی از فعالیت‌های مستمر دانشگاه علوم پزشکی را تقدیم حضور ایشان نمود. در ادامه ایشان، در راستای هم‌افزایی هرچه بیشتر طرفین نسبت به حوزه سلامت، در خصوص مشروبات الکلی و مضرات آن، پیشنهاداتی ارائه نمودند

حجت الاسلام مظفری نیز در این جلسه با اشاره به تلاش های جامعه سلامت گفتند: خدمات ارزشمند درمانی و بهداشتی در استان بر کسی پوشیده نیست که همواره شاهد این خدمات هستیم. ایشان در ادامه بیان داشتند که به منظور پیشگیری و آگاهی رسانی به عموم جامعه، کارگروهی تخصصی با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و افراد ذی‌مدخل تشکیل گردد و نیز اعلام نمودند که نسبت به اجرایی شدن پیشنهاد موصوف هرگونه اقدامی از طرف دستگاه قضا متصور باشد اعمال می‌گردد.

 

 

در پایان این دیدار جناب آقای دکتر مصری ضمن تقدیر و تشکر مجدد از زحمات و پیگیری‌های امور مربوط به حوزه سلامت توسط دستگاه قضایی استان، با اهدای لوح تقدیر به این عزیزان آئین ختم جلسه را به جا آوردند.

 

 

 

 

***************************************************

برگزاری اولین ستاد فرعی مستندسازی اموال غیر منقول دانشگاه علوم پزشکی قم در سال١۴٠٣

در روز چهارشنبه مورخ بیست و ششم اردیبهشت ماه سال 1403 اولین جلسه ستاد فرعی مستندسازی اموال غیر منقول دانشگاه علوم پزشکی قم در حوزه ریاست (سالن شهید مطهری) برگزار با اعضای ستاد برگزار شد. در ابتدای جلسه گزارشی کاملی از اقدامات صورت گرفته در حوزه املاک در ماه جاری ارائه شد.

 

در ادامه تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید:

١. تعیین و تکلیف خانه بهداشت روستای سیرو.

٢. تعیین و تکلیف عرصه مرکز خدمات جامع سلامت شهید آوینی.

٣. زمین معوض عرصه در مسیر ایستگاه متروی مجتمع خیرین سلامت.

۴. تأمین اعتبار هزینه صدور اسناد املاک دانشگاه.

۵. بررسی درخواست متولی موقوفه زایشگاه الزهرا

۶. لزوم اخذ گواهی پایان کار جهت صدور اسناد مالکیت مراکز دارای قرارداد واگذاری زمین.

 

 

 

 

 

***************************************************

تشکیل جلسه کارگروه رفع اختلاف ماده 15 قانون اصلاح قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری :
 
روز شنبه مورخ هشتم اردیبهشت ماه سال 1403 ششمین جلسه کارگروه رفع اختلاف با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی قم جناب آقای دکتر مصری، مدیریت محترم امور حقوقی جناب آقای کردی و معاون ایشان آقای افراسیابی، سرپرست محترم مدیریت منابع انسانی دانشگاه جناب آقای خاکیان و نیز دبیر کمیته فرعی جناب آقای عربشاهی در محل دفتر ریاست دانشگاه تشکیل شد. در این جلسه تعداد هجده درخواست، با موضوعات تبدیل وضعیت استخدام، اصلاح حکم کارگزینی و... مورد بررسی قرار گرفت.
 
 
در این جلسه ابتدا ریاست محترم دانشگاه و رئیس کارگروه حل اختلاف داخلی دانشگاه جناب آقای دکتر مهدی مصری در خصوص پاره‌ای از موضوعات مورد طرح که عمده شکایات را شامل می‌شود مانند اجرای قانون ارتقاء و بهره‌وری کارکنان اورژانس 115، هزینه ایاب و ذهاب این پرسنل و تبدیل وضعیت ایثارگران و... توضیحاتی بیان نموده و نظراتی در خصوص پاسخ به این شکایات و اجابت خواسته شاکیان بیان داشتند.
 
 

 

 

 

 

***************************************************
بازدید دبیر محترم مدیریت‌های حقوقی قطب ششم از مدیریت امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی قم :
 
پیرو هماهنگی های بعمل آمده در راستای بازدید از زیر مجموعه های قطب ششم حقوقی، دبیر محترم ارزیابی عملکرد قطب ششم جناب آقای سید جواد رضایی و هیأت همراه ایشان در روز دوشنبه مورخ بیست و هفتم فروردین ماه سال ۱۴۰۳ از مدیریت امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم بازدید بعمل آوردند.
 
 
 
در لحضات نخستین حضور دبیر محترم قطب ششم، ابتدا جناب آقای رضا کردی مدیریت محترم امور حقوقی دانشگاه توضیحات کلی راجع به نحوه عملکرد این مدیریت و چگونگی پیگیری امور محوله (در واحدهای دعاوی، دیوان عدالت، املاک و مستغلات و امور قراردادها) به ایشان ارائه نموده و در ادامه آقای رضایی اهمیت جایگاه مدیریت‌های حقوقی دانشگاه، در انجام کلیه امور مرتبط با حوزه‌های مختلف را مورد تاکید قرار داده و خاطر نشان کرد که مدیریت امور حقوقی دانشگاه ظرفیت بالایی جهت پیشبرد اهداف دانشگاه‌ها داشته که هم رئیاست دانشگاه و هم سایر معاونت‌های وابسته، می‌توانند از این ظرفیت بهره لازم را ببرند.
 
 
 
در ادامه، آقای رضایی و هیأت همراهشان با حضور آقای کردی به واحد املاک حضور یافتند که در این واحد ابتدا مدیر محترم حقوقی گزارش کلی راجع به همکاران واحد و نحوه فعالیتشان بیان نموده و در ادامه بیانات ایشان، آقای محمدحسن سعیدی مسئول محترم واحد املاک و مستغلات توضیحات تکمیلی راجع به این واحد و نحوه ثبت و بایگانی اسناد مربوطه را ابلاغ نمودند.
 
 
 
 
در مرحله بعدی بازدید دبیر قطب ششم، ایشان به واحد قراردادها مراجعه نموده و مجددا در ابتدای امر جناب آقای کردی توضیحات کلی در مورد نحوه فعالیت همکاران این واحد ارائه نموده و در تکمیل سخنان ایشان آقای رضایی سوالاتی را مطرح نمودند که همکاران محترم به صورت جزئی و کامل پاسخ‌های مربوطه را ارائه نموده و در آخر چند نمونه از قراردادهای مهمی که در این واحد تهیه و تنظیم شده است را بررسی نمودند.
 
 
 
 
 
در مرحله پایانی بازدید دبیر محترم قطب ششم، هیأت ارزیابی کننده به همراه جناب آقای کردی در دفتر ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی قم جناب آقای دکتر مهدی مصری دیداری صمیمانه با ایشان به عمل آوردند. در این دیدار ابتدا آقای رضایی ضمن ارائه گزارش ارزیابی خود از مدیریت امور حقوقی دانشگاه قم، اعلام رضایت خود را از نحوه عملکرد و نیز همکاران این مدیریت، خدمت جناب آقای دکتر مصری اذعان نموده و در ادامه جناب آقای دکتر مصری ضمن خوش‌آمدگویی به دبیرمحترم قطب ششم و همکاران محترمشان، بر اعلام رضایتمندی ایشان نسبت به مدیریت حقوقی دانشگاه سعه گذاشته و اعلام رضایتمندی بسیار عالی خود را از نحوه درست و دقیق و به موقع عملکرد این مدیریت بیان نموده و در ادامه خواستار همکاری هرچه بیشتر و صمیمانه‌تر مدیریت‌‎های حقوقی در سایر استان‌ها با یکدیگر و تبادل راهکارهای کارآ و اثربخش بین خود و وزارتخانه شدند. ایشان همچنین اذعان داشتند که در دانشگاه علوم پزشکی قم کلیه واحدها و معاونت‌ها موظفند تا قبل از انعقاد هرگونه تفاهم‌نامه‌ و قرارداد (درون سازمانی یا برون سازمانی) و نیز جهت صدور کلیه بخش‌نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و یا آئین‌نامه‌ها، نظر واحد حقوقی را دریافت نمایند.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
***************************************************
تقدیر از پرسنل مدیریت امور حقوقی به مناسبت روز وکیل توسط ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر مصری:
 
روز هفتم اسفند ماه سال 1402 به مناسبت روز وکیل مراسم تقدیر و تشکر از همکاران حوزه حقوقی در محل دفتر ریاست محترم دانشگاه (سالن شهید مطهری) برگزار شد.
 
 
 
این جلسه با قرائت کلام الله مجید و ذکر صلوات بر محمد و آل محمد (ص) آغاز شد و در ادامه ابتدا جناب آقای دکتر کردی مدیریت محترم حقوقی با عرض تبریک ایام نیمه شعبان و نیز تبریک روز وکیل خدمت همکاران محترم واحد حقوقی کلام خود را شروع کرده و به مناسبت حضور جناب آقای دکتر مصری در این جشن ابراز خرسندی نموده و از ایشان تشکر و قدردانی به عمل آوردند و سخنان خود را با ارئه گزارشی مفصل از فعالیت‌های واحد حقوقی در سال جاری (دعاوی، قراردادها و باالاخص امور مربوط به املاک) را ادامه دادند و بیانات خود را با ذکر صلوات به پایان رساندند.
 
 
در ادامه جناب آقای شهاب الدین سلگی کارشناس حقوقی مجتمع آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی/امیرالمومنین، ضمن عرض سلام و تبریک به مناسبت روز وکیل و نیز ابراز سرور از حضور جناب آقای دکتر مصری، مسائلی را راجع به امر بستری و مداوای اتباع خارجه در مراکز درمانی استان مطرح نموده و خواستار ایجاد فضایی بهتر و ایمن‌تر برای این موضوع شدند.
 
در پایان جناب آقای دکتر مصری ریاست محترم دانشگاه ضمن تبریک ایام خجسته نیمه شعبان و روز وکیل سخنان خود را آغاز نمودند. ایشان در ادامه به امر حیاتی رشد و تکامل انسانی و بیان سه نکته کلیدی در همین رابطه پرداختند که کلیه امورات و دعاوی حقوقی و قراردادهای مربوط به معاونت‌های درمان، بهداشت، غذا و دارو و توسعه منابع به مدیریت حقوقی دانشگاه مربوط می‌شود، نیاز مبرم به نیروی زبده و کارآمد می‌باشد تا امورات محوله به درستی و صحیح صورت گیرد. در همین راستا تأکید نمودند که هرچه زودتر اقدامات لازم جهت اصلاح چارت سازمانی و جذب نیروی انسانی مورد نیاز این واحد انجام شود.
دکتر مصری در انتهای مراسم با اهدای لوح تقدیر از کارشناسان حقوقی این مدیریت تقدیر و تشکر به عمل آوردند.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • 1400/06/17 - 10:06
  • 1282
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم:

نقش نهادهای فرهنگی به ویژه حوزه‌های علمیه در امر واکسیناسیون بسیار مؤثر است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم در جمع مدیران استانی حوزه‌ های علمیه خواهران: نقش نهادهای فرهنگی به ویژه حوزه‌های علمیه در امر واکسیناسیون بسیار مؤثر است.

00:00
00:00
دانلود














رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان این که نقش نهادهای فرهنگی به ویژه حوزه‌های علمیه در امر واکسیناسیون بسیار مؤثر است، گفت: هر یک از مبلغان حوزه باید تریبونی برای تبلیغ امر واکسیناسیون باشند تا هر چه سریع‌تر بتوانیم با واکسینه کردن جامعه به یک ایمنی بالایی در برابر کرونا برسیم.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، دکتر محمدرضا قدیر در نشست مدیران استانی حوزه‌ های علمیه خواهران که سه شنبه ۱۶ مردادماه ۱۴۰۰ در سالن شهید سلیمانی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران برگزار شد، اظهار داشت: نقش نهادهای فرهنگی به ویژه حوزه‌های علمیه در امر واکسیناسیون بسیار مؤثر است.
وی با بیان این که هر موضوعی در مسئله طب باید مبتنی بر مستندات علمی بوده و مورد تأیید وزارت بهداشت باشد، افزود: هر یک از مبلغان حوزه باید تریبونی برای تبلیغ امر واکسیناسیون باشند تا هر چه سریع‌تر بتوانیم با واکسینه کردن جامعه به یک ایمنی بالایی در برابر کرونا برسیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم ادامه داد: در بحث واکسیناسیون، رهبر معظم انقلاب و مراجع و بزرگان حوزه برای ما الگو هستند و این بزرگواران واکسن را تزریق کرده و جلسات و مراسمات خود را نیز با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌کنند و این مسئله باید مورد توجه همه افراد جامعه باشد.
وی با اشاره به جایگاه علمی و فرهنگی قم در سطح ملی و فراملی، خاطرنشان کرد: تعامل حوزه سلامت و حوزه علم و فرهنگ در قم باید متبلور باشد و مورد الگوی دیگر استان‌ها قرار گیرد.
دکتر قدیر در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که حدود ۵۰ درصد مرگ و میرها در بحث کرونا در بین افرادی است که نسبت به درمان خود دیر مراجعه کرده اند، گفت: هفته اول در درگیری کرونا پیک محسوب می‌شود و از لحاظ درمانی و تأثیر دارو توجه به آن بسیار مهم است.
وی بیان داشت: در پیک پنجم کرونا میزان بستری افراد به رقم ۲۵۰۰ نفر رسید که این مسئله تاب آوری نظام سلامت را با مشکل مواجه کرد و با این حال، در استان قم هیچ بیماری پشت درب‌های بیمارستان معطل نماند و با مدیریت تخت‌ها همه افراد خدمات دریافت کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان این که بیش از ۹۰ درصد افراد بستری در بیمارستان‌ها از بین کسانی هستند که واکسن نزده اند، افزود: باید به این مسئله توجه کنیم که اختلاف اثربخشی در بین واکسن‌ها ۵ تا ۱۰ درصد است و طبق تحقیقات علمی اولین واکسن بهترین واکسن است؛ لذا افراد هر واکسنی که در چرخه واکسیناسیون موجود بود را تزریق کنند و نگران اثربخشی آن نباشند.
وی ادامه داد: البته در امر واکسیناسیون افرادی که علامت کرونا دارند باید ۶ تا ۱۰ هفته بعد از بهبودی اقدام به تزریق واکسن کنند تا با مشکل مواجه نشوند و افرادی هم که در تماس با افراد کرونامثبت در منزل یا محل کار هستند و احتما ناقل بودن در آنها وجود دارد بهتر است واکسیناسیون را ۴ تا ۶ هفته به تعویق بیندارند.
دکتر قدیر با بیان این که اگر ۶۰ تا ۷۰ درصد مردم واکسینه شوند چرخه انتقال ویروس قطع شده و یا کاهش پیدا می‌ کند، تأکید کرد: نهادهای فرهنگی به ویژه حوزه‌های علمیه خواهران باید مردم را اقناع و ترغیب به دریافت واکسن کنند.
وی مهم‌ترین مسئله در بحث اقناع سازی افراد جامعه را ایجاد اعتماد در بین آنها دانست و اظهار داشت: بزرگان و طلاب حوزوی می‌توانند در بحث اقناع سازی ورود خوبی داشته باشند و روند واکسیناسیون در کشور را سرعت ببخشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم، روند واکسیناسیون در استان قم را خوب توصیف کرد و گفت: روز دوشنبه ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۰ رکورد واکسیناسیون در قم شکسته شد و ۱۷ هزار دوز واکسن تزریق شد که این مسئله باید ادامه پیدا کند.
وی در پایان با بیان این که در حال حاضر ۱۷ مرکز واکسیناسیون در قم فعال و آماده به خدمت رسانی هستند که طبق برنامه ریزی‌ها و ورود واکسن این مراکز به ۲۴ مورد افزایش پیدا خواهد کرد، تصریح کرد: در حال برنامه ریزی برای فعالیت ۲۴ ساعته مراکز واکسیناسیون هستیم.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 47057

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید