همایش حفظ حیات جنین وپیشگیری از سقط جنین

روز یکشنبه مورخ 1403/07/22 در محل سالن همایش شهید مفتح دانشگاه علوم پزشکی قم، همایش حفظ حیات جنین و پیشگیری از سقط جنین  در قالب آموزش مداوم وبه همت معاونت درمان دانشگاه برگزار گردید.

شرکت کنندگان در این همایش جمعی از متخصصین زنان و زایمان، پزشکان عمومی  و ماماهای دارای دفتر کار در سطح استان و نیز نمایندگانی از معاونت درمان  و بهداشت استان بودند.

سین برنامه‌های این همایش به شرح ذیل انجام پذیرفت:

1. نمایش فیلم مستند خونریزی با سخنرانی خانم دکتر سکینه سادات لطیفی (متخصص زنان و زایمان و عضو هیأت علمی) و بررسی زوایای مختلف پزشکی با موضوع سقط و چالش‌های مرتبط با سقط قانونی، تبیین نقش وزارت بهداشت و درمان در خصوص سقط جنین.

2. سخنرانی آقای دکتر محمد افراسیابی (معاون محترم مدیریت امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی قم) و طرح مفاد قانونی سقط جنین و قوانین کیفری و مجازات  سقط در راستای ماده ۵۶ قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده.

3. سخنرانی خانم دکتر عطیه سادات دانش (متخصص طب سنتی و عضو هیأت علمی)  و بررسی داروها و مواد غذایی  از نگاه طب سنتی در ایجاد سقط جنین.

4. سخنران آخر، آقای دکتر رضایی آدریانی با بررسی سقط از منظر اخلاق پزشکی  با تاکید بر مجازات تعیین شده قانون جوانی جمعیت برای افراد متخلف.

 

 

 

 

***************************************************

پاسداشت و تکریم مقام شامخ شهدا

در روز چهارشنبه مورخ 18/07/1403 مدیر محترم امور حقوقی، معاون محترم ایشان و جمعی از کارشناسان امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی قم نمایندگانی از بنیاد شهید و امور ایثارگران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دیدار خانواده معزز و معظم شهدای استان قم رفتند.

در این دیدار جناب آقای کردی مدیر محترم امور حقوقی این دانشگاه، ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس و انقلاب اسلامی بر لزوم پاسداشت و تکریم خانواده معظم شهدا و ایثارگران تاکید داشتند.

در این دیدارها از خانواده معظم شهیدان ناصر یزدی الاصل، علی رضا خیرخواه، احمد صحفی و مسلم بیطرفان تجلیل شد.

 

 

 

***************************************************

تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از مسئولان دستگاه قضا

به مناسبت هفته قوه قضاییه، در روز یکشنبه مورخ 1403/04/10 ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی قم جناب آقای دکتر مصری به همراه مدیر امور حقوقی جناب آقای کردی و نیز معاون درمان جناب آقای دکتر محبی، دیدارهایی با ریاست محترم کل دادگستری استان حضرت حجت الاسلام مظفری، ریاست محترم کل دادگستری شهرستان قم جناب آقای منتهائی و نیز مدیرکل محترم اداره ثبت استان جناب آقای جوانی  داشتند.

در این دیدار ابتدا جناب آقای دکتر مصری ضمن تقدیر و تشکر از زحمات بی‌دریغ دستگاه قضا در جهت پیش‌برد اهداف نظام سلامت استان، گزارشی کلی از فعالیت‌های مستمر دانشگاه علوم پزشکی را تقدیم حضور ایشان نمود. در ادامه ایشان، در راستای هم‌افزایی هرچه بیشتر طرفین نسبت به حوزه سلامت، در خصوص مشروبات الکلی و مضرات آن، پیشنهاداتی ارائه نمودند

حجت الاسلام مظفری نیز در این جلسه با اشاره به تلاش های جامعه سلامت گفتند: خدمات ارزشمند درمانی و بهداشتی در استان بر کسی پوشیده نیست که همواره شاهد این خدمات هستیم. ایشان در ادامه بیان داشتند که به منظور پیشگیری و آگاهی رسانی به عموم جامعه، کارگروهی تخصصی با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و افراد ذی‌مدخل تشکیل گردد و نیز اعلام نمودند که نسبت به اجرایی شدن پیشنهاد موصوف هرگونه اقدامی از طرف دستگاه قضا متصور باشد اعمال می‌گردد.

 

 

در پایان این دیدار جناب آقای دکتر مصری ضمن تقدیر و تشکر مجدد از زحمات و پیگیری‌های امور مربوط به حوزه سلامت توسط دستگاه قضایی استان، با اهدای لوح تقدیر به این عزیزان آئین ختم جلسه را به جا آوردند.

 

 

 

 

***************************************************

برگزاری اولین ستاد فرعی مستندسازی اموال غیر منقول دانشگاه علوم پزشکی قم در سال١۴٠٣

در روز چهارشنبه مورخ بیست و ششم اردیبهشت ماه سال 1403 اولین جلسه ستاد فرعی مستندسازی اموال غیر منقول دانشگاه علوم پزشکی قم در حوزه ریاست (سالن شهید مطهری) برگزار با اعضای ستاد برگزار شد. در ابتدای جلسه گزارشی کاملی از اقدامات صورت گرفته در حوزه املاک در ماه جاری ارائه شد.

 

در ادامه تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید:

١. تعیین و تکلیف خانه بهداشت روستای سیرو.

٢. تعیین و تکلیف عرصه مرکز خدمات جامع سلامت شهید آوینی.

٣. زمین معوض عرصه در مسیر ایستگاه متروی مجتمع خیرین سلامت.

۴. تأمین اعتبار هزینه صدور اسناد املاک دانشگاه.

۵. بررسی درخواست متولی موقوفه زایشگاه الزهرا

۶. لزوم اخذ گواهی پایان کار جهت صدور اسناد مالکیت مراکز دارای قرارداد واگذاری زمین.

 

 

 

 

 

***************************************************

تشکیل جلسه کارگروه رفع اختلاف ماده 15 قانون اصلاح قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری :
 
روز شنبه مورخ هشتم اردیبهشت ماه سال 1403 ششمین جلسه کارگروه رفع اختلاف با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی قم جناب آقای دکتر مصری، مدیریت محترم امور حقوقی جناب آقای کردی و معاون ایشان آقای افراسیابی، سرپرست محترم مدیریت منابع انسانی دانشگاه جناب آقای خاکیان و نیز دبیر کمیته فرعی جناب آقای عربشاهی در محل دفتر ریاست دانشگاه تشکیل شد. در این جلسه تعداد هجده درخواست، با موضوعات تبدیل وضعیت استخدام، اصلاح حکم کارگزینی و... مورد بررسی قرار گرفت.
 
 
در این جلسه ابتدا ریاست محترم دانشگاه و رئیس کارگروه حل اختلاف داخلی دانشگاه جناب آقای دکتر مهدی مصری در خصوص پاره‌ای از موضوعات مورد طرح که عمده شکایات را شامل می‌شود مانند اجرای قانون ارتقاء و بهره‌وری کارکنان اورژانس 115، هزینه ایاب و ذهاب این پرسنل و تبدیل وضعیت ایثارگران و... توضیحاتی بیان نموده و نظراتی در خصوص پاسخ به این شکایات و اجابت خواسته شاکیان بیان داشتند.
 
 

 

 

 

 

***************************************************
بازدید دبیر محترم مدیریت‌های حقوقی قطب ششم از مدیریت امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی قم :
 
پیرو هماهنگی های بعمل آمده در راستای بازدید از زیر مجموعه های قطب ششم حقوقی، دبیر محترم ارزیابی عملکرد قطب ششم جناب آقای سید جواد رضایی و هیأت همراه ایشان در روز دوشنبه مورخ بیست و هفتم فروردین ماه سال ۱۴۰۳ از مدیریت امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم بازدید بعمل آوردند.
 
 
 
در لحضات نخستین حضور دبیر محترم قطب ششم، ابتدا جناب آقای رضا کردی مدیریت محترم امور حقوقی دانشگاه توضیحات کلی راجع به نحوه عملکرد این مدیریت و چگونگی پیگیری امور محوله (در واحدهای دعاوی، دیوان عدالت، املاک و مستغلات و امور قراردادها) به ایشان ارائه نموده و در ادامه آقای رضایی اهمیت جایگاه مدیریت‌های حقوقی دانشگاه، در انجام کلیه امور مرتبط با حوزه‌های مختلف را مورد تاکید قرار داده و خاطر نشان کرد که مدیریت امور حقوقی دانشگاه ظرفیت بالایی جهت پیشبرد اهداف دانشگاه‌ها داشته که هم رئیاست دانشگاه و هم سایر معاونت‌های وابسته، می‌توانند از این ظرفیت بهره لازم را ببرند.
 
 
 
در ادامه، آقای رضایی و هیأت همراهشان با حضور آقای کردی به واحد املاک حضور یافتند که در این واحد ابتدا مدیر محترم حقوقی گزارش کلی راجع به همکاران واحد و نحوه فعالیتشان بیان نموده و در ادامه بیانات ایشان، آقای محمدحسن سعیدی مسئول محترم واحد املاک و مستغلات توضیحات تکمیلی راجع به این واحد و نحوه ثبت و بایگانی اسناد مربوطه را ابلاغ نمودند.
 
 
 
 
در مرحله بعدی بازدید دبیر قطب ششم، ایشان به واحد قراردادها مراجعه نموده و مجددا در ابتدای امر جناب آقای کردی توضیحات کلی در مورد نحوه فعالیت همکاران این واحد ارائه نموده و در تکمیل سخنان ایشان آقای رضایی سوالاتی را مطرح نمودند که همکاران محترم به صورت جزئی و کامل پاسخ‌های مربوطه را ارائه نموده و در آخر چند نمونه از قراردادهای مهمی که در این واحد تهیه و تنظیم شده است را بررسی نمودند.
 
 
 
 
 
در مرحله پایانی بازدید دبیر محترم قطب ششم، هیأت ارزیابی کننده به همراه جناب آقای کردی در دفتر ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی قم جناب آقای دکتر مهدی مصری دیداری صمیمانه با ایشان به عمل آوردند. در این دیدار ابتدا آقای رضایی ضمن ارائه گزارش ارزیابی خود از مدیریت امور حقوقی دانشگاه قم، اعلام رضایت خود را از نحوه عملکرد و نیز همکاران این مدیریت، خدمت جناب آقای دکتر مصری اذعان نموده و در ادامه جناب آقای دکتر مصری ضمن خوش‌آمدگویی به دبیرمحترم قطب ششم و همکاران محترمشان، بر اعلام رضایتمندی ایشان نسبت به مدیریت حقوقی دانشگاه سعه گذاشته و اعلام رضایتمندی بسیار عالی خود را از نحوه درست و دقیق و به موقع عملکرد این مدیریت بیان نموده و در ادامه خواستار همکاری هرچه بیشتر و صمیمانه‌تر مدیریت‌‎های حقوقی در سایر استان‌ها با یکدیگر و تبادل راهکارهای کارآ و اثربخش بین خود و وزارتخانه شدند. ایشان همچنین اذعان داشتند که در دانشگاه علوم پزشکی قم کلیه واحدها و معاونت‌ها موظفند تا قبل از انعقاد هرگونه تفاهم‌نامه‌ و قرارداد (درون سازمانی یا برون سازمانی) و نیز جهت صدور کلیه بخش‌نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و یا آئین‌نامه‌ها، نظر واحد حقوقی را دریافت نمایند.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
***************************************************
تقدیر از پرسنل مدیریت امور حقوقی به مناسبت روز وکیل توسط ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر مصری:
 
روز هفتم اسفند ماه سال 1402 به مناسبت روز وکیل مراسم تقدیر و تشکر از همکاران حوزه حقوقی در محل دفتر ریاست محترم دانشگاه (سالن شهید مطهری) برگزار شد.
 
 
 
این جلسه با قرائت کلام الله مجید و ذکر صلوات بر محمد و آل محمد (ص) آغاز شد و در ادامه ابتدا جناب آقای دکتر کردی مدیریت محترم حقوقی با عرض تبریک ایام نیمه شعبان و نیز تبریک روز وکیل خدمت همکاران محترم واحد حقوقی کلام خود را شروع کرده و به مناسبت حضور جناب آقای دکتر مصری در این جشن ابراز خرسندی نموده و از ایشان تشکر و قدردانی به عمل آوردند و سخنان خود را با ارئه گزارشی مفصل از فعالیت‌های واحد حقوقی در سال جاری (دعاوی، قراردادها و باالاخص امور مربوط به املاک) را ادامه دادند و بیانات خود را با ذکر صلوات به پایان رساندند.
 
 
در ادامه جناب آقای شهاب الدین سلگی کارشناس حقوقی مجتمع آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی/امیرالمومنین، ضمن عرض سلام و تبریک به مناسبت روز وکیل و نیز ابراز سرور از حضور جناب آقای دکتر مصری، مسائلی را راجع به امر بستری و مداوای اتباع خارجه در مراکز درمانی استان مطرح نموده و خواستار ایجاد فضایی بهتر و ایمن‌تر برای این موضوع شدند.
 
در پایان جناب آقای دکتر مصری ریاست محترم دانشگاه ضمن تبریک ایام خجسته نیمه شعبان و روز وکیل سخنان خود را آغاز نمودند. ایشان در ادامه به امر حیاتی رشد و تکامل انسانی و بیان سه نکته کلیدی در همین رابطه پرداختند که کلیه امورات و دعاوی حقوقی و قراردادهای مربوط به معاونت‌های درمان، بهداشت، غذا و دارو و توسعه منابع به مدیریت حقوقی دانشگاه مربوط می‌شود، نیاز مبرم به نیروی زبده و کارآمد می‌باشد تا امورات محوله به درستی و صحیح صورت گیرد. در همین راستا تأکید نمودند که هرچه زودتر اقدامات لازم جهت اصلاح چارت سازمانی و جذب نیروی انسانی مورد نیاز این واحد انجام شود.
دکتر مصری در انتهای مراسم با اهدای لوح تقدیر از کارشناسان حقوقی این مدیریت تقدیر و تشکر به عمل آوردند.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
rel_news rel_photo

تحول در حوزه سلامت قم نیازمند نگاه جامع و برنامه‌ریزی بلندمدت است

  • 1403/09/18 - 12:50
  • 258
  • NIAFAM_newsCode : 62863
  • NIAFAM_newsGroup : اخبار,عکس و گزارش تصویری

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی قم با تاکید بر اهمیت طراحی جامع برای رفع نیازهای درمانی استان، گفت: تحقق اهداف نظام سلامت در قم مستلزم برنامه‌ریزی ۱۰ تا ۲۰ ساله و بهره‌گیری از ظرفیت‌های خیرین، وقف و حمایت مسئولان است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم مهدی مصری رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی قم صبح امروز در آئین تکریم و معارفه سرپرست  دانشگاه علوم پزشکی قم که در سالن شهید مفتح دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد خود در طول دوره مدیریت، به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود برای آینده نظام سلامت قم پرداخت.

 
دکتر مصری با اشاره به اینکه استان قم به دلیل نزدیکی به تهران و ساختار درمانی خاص، نیازمند طراحی جامع برای دانشگاه علوم پزشکی است، گفت: رشد در حوزه سلامت تدریجی است و نمی‌توان با برنامه‌های کوتاه‌مدت به نتایج پایدار دست یافت؛ ما باید به‌طور جدی به طراحی ۱۰ ساله و ۲۰ ساله برای ارتقای نظام سلامت قم فکر کنیم و ظرفیت‌های وقف و خیریه سلامت فرصت بی‌نظیری برای استان فراهم کرده است و باید با مدیریت هدفمند از این پتانسیل بهره‌برداری شود.
 
وی ضمن تقدیر از حمایت‌های مسئولان استان، استاندار و مراجع تقلید، بیان کرد: خوشبختانه با همکاری استاندار باتجربه و قوه قضائیه، زمینه‌های مناسبی برای توسعه نظام سلامت ایجاد شده است؛ در جلساتی که با مسئولان برگزار کردیم، تاکید شد که توسعه زیرساخت‌های درمانی استان باید به‌صورت همه‌جانبه و با حمایت کامل دستگاه‌های اجرایی دنبال شود.
 
دکتر مصری افزود: یکی از دستاوردهای مهم دوره مدیریت بنده، کاهش شاخص مرگ‌ومیر مادران باردار از ۱۷ مورد در سال به سه مورد و کاهش ۲۰ درصدی سوءتغذیه کودکان بود؛ این موفقیت‌ها نتیجه همکاری بنیادهای خیریه، ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد علوی بود که در استان نقش مؤثری ایفا کردند.
 
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به پیشرفت‌های صورت‌گرفته در حوزه درمان، گفت: بیمارستان‌های استان در طول پنج سال گذشته شاهد به‌روزرسانی تجهیزات پزشکی، توسعه بخش‌های جدید و افزایش تعداد تخت‌های بیمارستانی بوده‌اند؛ با این حال، هنوز نیازمند افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی استان به بیش از ۲۵۰۰ تخت هستیم.
 
وی همچنین بر اهمیت هوشمندسازی اورژانس، توسعه پایگاه‌های سلامت شهری و روستایی، و تقویت زیرساخت‌های بهداشتی تاکید کرد و گفت: در حوزه بهداشت، تاکنون نزدیک به ۳۰ پایگاه سلامت افتتاح یا آماده افتتاح شده‌اند؛ همچنین برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی ۴۰ تا ۵۰ پایگاه سلامت دیگر در دست اجرا است.
 
دکتر مصری با اشاره به دستاوردهای دانشگاه در حوزه آموزش و پژوهش، افزود: تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه از ۲۴۱ نفر به نزدیک ۳۰۰ نفر افزایش یافت و با برنامه‌ریزی جدید، این تعداد به ۳۵۰ نفر خواهد رسید؛ همچنین، مقالات علمی دانشگاه ۳۰ تا ۳۵ درصد رشد داشت و هفت دانشمند دانشگاه در جمع دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند.
 
ایشان با تاکید بر لزوم توجه به نیازهای فرهنگی و اجتماعی استان، گفت: قم نیازمند مرکز اقامتی فرهنگی مشابه مشهد است که بتواند میزبان زائران و متقاضیان خدمات درمانی باشد؛ ایجاد چنین مرکزی می‌تواند به توسعه فرهنگی و اجتماعی استان کمک کند و جذابیت قم را برای جذب بیماران از سایر مناطق کشور افزایش دهد.
 
مصری از مسئولان خواست تا نسبت به تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در حوزه سلامت استان اهتمام بیشتری داشته باشند و گفت: انتقال بیمارستان‌های قدیمی به مکان‌های جدید، راه‌اندازی مرکز تروما و سوختگی، و تکمیل تجهیزات پزشکی از اولویت‌های ضروری استان است که باید با حمایت دولت و خیرین محقق شود.
 
وی همچنین بر اهمیت توجه به شاخص جوانی جمعیت تاکید کرد و گفت: قم در دو سال گذشته موفق به کسب رتبه برتر در این شاخص شد، اما هنوز کافی نیست و نیازمند تلاش بیشتری در این زمینه هستیم؛ شاخص تولد نوزادان ثابت مانده و باید با برنامه‌ریزی جامع، این روند بهبود یابد.
 
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی قم در پایان از تمامی مسئولان، مدیران و کارکنان دانشگاه که در طول دوره مدیریتش به او کمک کردند، تشکر کرد و گفت: اگر کوتاهی یا قصوری در این مسیر وجود داشته، امیدوارم با بزرگواری خود آن را ببخشند؛ آرزوی من این است که مسیر توسعه سلامت در استان قم با جدیت و سرعت بیشتری ادامه یابد.
{author_name}
NIAFAM_imageAuthor :