قدردانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از خدمات نیروهای اورژانس 115 قم

اورژانس قم ماهانه 10 هزار مرتبه به ماموریت می رود

دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور در پایگاه های اورژانس 115 قم، این روز را به پرسنل اورژانس تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مصری به همراه دکتر محبی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور در ستاد اورژانس 115 قم و پایگاه های اورژانس با اهدا گل از خدمات و تلاش های پرسنل اورژانس 115 قم قدردانی کردند.

دکتر بهزادی نیا رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان قم ضمن خیرمقدم به رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، گفت: پرسنل اورژانس 115 قم ماهانه 10 هزار ماموریت انجام می دهد و به مصدومان خدمات رسانی می کند.

وی افزود: 350 پرسنل عملیاتی اورژانس در 44 پایگاه فعال هستند که 24 پایگاه شهری و 19 پایگاه جاده است و همچنین یک پایگاه نیز هوایی است که بالگرد اوژانس قم خدمات رسانی می کند.

دکتر بهزادی نیا گفت: 73 دستگاه آمبولانس در قم فعال است که 44 دستگاه عملیاتی و مابقی به صورت پشتیبانی در حال خدمات رسانی هستند و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس نیز در قم فعال است.