بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از روند برگزاری انتخابات ششمین دوره نظام پرستاری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور در مراکز اخذ آرا، از روند برگزاری ششمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری که همزمان با سراسر کشور در قم نیز در حال برگزاری است، بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مصری در حاشیه این بازدید در گفتگو با خبرنگاران گفت: انتخابات به شکل مناسب در حال برگزاری است و شاهد استقبال جامعه پرستاری هستیم.

وی افزود: امیدواریم شاهد انتخاب یک هیئت مدیره قوی در این انتخابات باشیم تا این هیئت مدیره بتواند مشکلات جامعه پرستاری را پیگیری و از سوی دیگر در ارتقای سلامت جامعه بکوشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: مشارکت در استاندارد سازی خدمات پرستاری و اجرای طرح تعرفه گذاری پرستاری و همچنین کمک به اخلاق پرستاری از دیگر مسائلی است که هیئت مدیره جدید باید پیگیری کنند.

شایان ذکر است ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری استان قم همزمان با سراسر کشور در حال برگزاری است که سه صندوق ثابت و سه صندوق سیار کار اخذ آرا را بر عهده دارند.