• 1401/09/02 - 17:58

ضرورت پیوست فرهنگی و رسانه‌ای در طرح‌های سلامت معنوی

معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی با بیان اینکه باید برگزاری طرح های سلامت معنوی خروجی محور باشد، گفت: برگزاری این مباحث باید با نهایت مسئولیت، دقت و جامعیت باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر محمدعلی محقق در کارگروه اخلاق و سلامت معنوی بر لزوم شبکه‌سازی و بهره‌برداری از تجربه‌های دیگران تأکید و اظهار داشت: داشتن پیوست فرهنگی، ترویجی و رسانه‌ای در سلامت معنوی ضروری به نظر می‌رسد.

معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی با بیان اینکه باید برگزاری طرح های سلامت محور خروجی محور باشد، گفت: برگزاری این اقدامات مهم باید با نهایت مسئولیت، دقت و جامعیت باشد؛ اما با اتمام زمان برگزاری اکثر همایش‌ها دیگر پیگیری و دنبال نمی‌شوند و خروجی ندارند.

وی بیان کرد: طرح هایی که قرار است دنبال شوند باید خروجی محور بوده و در رسانه ملی به‌صورت پروژه‌ای و ترویجی کار شوند.

دکتر محقق در پایان خاطرنشان کرد: انجام این اقدامات بر فضای معنوی دانشگاه‌ها و دانشجویان تأثیرگذار بوده و به نحو مطلوب می‌توانیم از ظرفیت فرهنگی، ترویجی و تبلیغی دانشجویان استفاده کنیم.