• 1402/03/03 - 14:34

نشست هم اندیشی مانور «دور میزی آتش‌سوزی» دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد

این نشست هم‌اندیشی با موضوع بررسی ابعاد مختلف مانور آتش‌سوزی 31 خردادماه جاری، با حضور جمعی از مسئولان و کارشناسان برگزاری مانور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، در نشست هم‌اندیشی «مانور دور میزی آتش‌سوزی» حاضران به بررسی ابعاد مختلف اجرا و نحوه برگزاری مانور در روز 31 خردادماه جاری پرداختند.

این مانور با حضور دانشگاه علوم پزشکی قم، اداره کل مدیریت بحران استان، مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی- امیرالمؤمنین(ع)، مرکز اورژانس 115، مرکز ناجا، مرکز آتش‌نشانی، مرکز هلال‌احمر، نیروی انتظامی، صداوسیما و مرکز هواشناسی برگزار خواهد شد.

شرح مانور و سناریوی آن بر اساس فرضیه‌های موجود از سوی نیروها و کارشناسان مجرب در چند مرحله نوشته‌شده و طبق این سناریو در تاریخ 31 خردادماه جاری اجرایی خواهد شد.