لزوم مشارکت و همراهی مردم در اجرای طرح «غربالگری دیابت و فشارخون» در استان قم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست قرارگاه جهادی غربالگری دیابت و فشارخون بر لزوم مشارکت و همراهی مردم در اجرای این طرح در استان قم تأکید کرد.

به گزارش وبدا قم، دکتر مهدی مصری در نشست قرارگاه جهادی غربالگری دیابت و فشارخون که با حضور اعضای این قرارگاه در سالن شهید مطهری(ره) ستاد دانشگاه برگزار شد، گفت:متأسفانه بررسی‌های انجام‌شده نشان داده است بیش از ۳۰درصد بیماران دیابتی و همچنین بیش از ۴۰ درصد بیماران مبتلابه پرفشاری خون از بیماری خود بی‌اطلاع‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم پیرامون اجرای طرح بسیج ملی غربالگری دیابت و فشارخون گفت: با توجه به شیوع بالای دیابت و فشارخون بالا و بی علامت بودن این بیماری‌ها، اندازه‌گیری فشارخون و قند خون؛ غربالگری برای تشخیص زودرس درمان به‌موقع و پیشگیری از عوارض آن، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: این طرح در قالب پویش ملی سلامت هم‌زمان با سراسر کشور از ۲۰ آبان ماه آغاز و تا ۱۵ دی ادامه خواهد داشت و کلیه افراد بالای ۱۸ سال با مراجعه به مراکز و پایگاه‌های سلامت می‌توانند در این غربالگری شرکت کنند.