بررسی وضعیت فعالیت کارخانه های تولیدی قم با حضور معاون دانشگاه علوم پزشکی قم
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم، در ادامه برنامه ی بازدید های میدانی از کارخانه های تولیدی و بهداشتی استان، از کارخانه های شهرستان کهک بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر هدی ابوالحسنی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم ابتدا به منطقه گردشگری سیرو رفت و از ۶ کارخانه ی تولیدی و در حال توسعه منطقه بازدید کرد.
بازدید از کارخانه های تولید کنندهی ارده و روغن کنجد تولید قند، تولید لواشک بهداشتی، بازدید از کارخانه تولید تجهیزات پزشکی از جمله لوله ی خونگیری، کارخانه جات تولید آبمیوه و پفک، سوسیس و کالباس از جمله این موارد بود.
یکی از واحدهایی که معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم از آن بازدید کرد، واحد تولید کننده تجهیزات پزشکی و انواع لوله های خون گیری بود که جزو واحدهای بسیار موثر در کشور در راستای تولید محصولات سلامت محور می باشد.
دکتر هدی ابوالحسنی بر توسعه این مجموعه تاکید و قول همکاری داد. مدیر عامل این کارخانه تولیدی نیز اذعان داشت: با اضافه شدن شیفت سوم کاری به این کارخانه حدود ۱۵ نفر دیگر مشغول به کار می شوند و در صورت تامین مالی این شرکت توانایی افزایش تامین لوله های خونگیری مختلف خود را از ۳۰۰ مرکز علوم پزشکی در سراسر کشور به ۶۰۰ مرکز میرساند.
در این بازدید ها همچنین مشکلات کارخانه تولید آبمیوه و پفک نیز مورد بررسی قرار گرفت.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم همچنین از کارخانه تولید سوسیس و کالباس نیز به صورت سرزده بازدید کرد که با توجه به مشکلات موجود در این کارخانه، از ادامه فعالیت آن جلوگیری و فرصت یک ماهه برای تعمیر ، تجهیز و اصلاح فرایند تولید مواد غذایی داده شد.
همچنین معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم از دو واحد تولیدی در روستای طالقان قم نیز بازدید کرد. بازدید از واحد تولید آرایشی بهداشتی کرم و شامپو و همچنین واحد تولید سرکه از جمله آنها بود که در این بازدیدها نمونه برداری جهت انجام آزمایش ها انجام و تذکرهای لازم ارائه شد.
در این بازدید ها مدیران حوزه تجهیزات پزشکی و مواد خوراکی آشامیدنی و همچنین تیم کارشناسی حوزه های مختلف، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم را همراهی کردند.
نظر دهید