فعال شدن تیم های بهداشت و درمان در مسجد مقدس جمکران

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از استقرار تیم های بهداشت و درمان در مسجد مقدس جمکران

همزمان با نیمه شعبان و میلاد حضرت مهدی موعود(عج) تیم های بهداشتی و درمانی در مسجد مقدس جمکران مستقر و در حال خدمات رسانی به زائران هستند.

دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور در مسجد مقدس جمکران و بازدید از محل استقرار این تیم ها بر خدمات رسانی هر چه بیشتر بر زائران تاکید کرد.

امسال و همزمان با نیمه شعبان، 30 تیم بهداشتی و 120 نیروی پزشک و پرستار و پشتیبانی به همراه 21 دستگاه آمبولانس در راستای خدمات رسانی به زائران مسجد مقدس جمکران تلاش می کنند.

همچنین دارالشفای مسجد مقدس جمکران نیز با مدیریت مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم در خدمت زائران بوده که خدماتی از جمله اورژانس، دندانپزشکی، زنان، رادیولوژی، آزمایشگاه و...به زائران و مجاوران به‌صورت شبانه‌روزی ارائه می‌کند.