رئییس دانشگاه علوم پزشکی قم در جمع مهندسان بهداشت محیط؛

شیرینی خدمت به مردم ماندگار است/ تشخیص زودرس و درمان بهینه سرطان از مهمترین برنامه های دانشگاه است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: تشخیص زودرس و درمان بهینه سرطان جزو مهمترین برنامه های دانشگاه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مهدی مصری در جمع مهندسان بهداشت محیط، در سخنانی ضمن قدردانی از همکاران معاونت بهداشت و درمان در یکپارچه سازی برنامه درمان بهینه سرطان و پیگیری های ارزنده همکاران در اصلاح فرایندها، بر برگزاری نشست ها و هم اندیشی های تخصصی تأکید کرد.

همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با تاکید بر نقش پررنگ همکاران بهداشت محیط در ارتقاء سلامت اجتماعی گفت: پیشگیری، تشخیص زودرس و درمان بهینه سرطان از مهم ترین برنامه های دانشگاه است.

گفتنی است ۲۶ سپتامبر مصادف با چهارم مهر ماه تحت عنوان روز جهانی «بهداشت محیط» نامگذاری شده است؛ به همین بهانه مراسمی به منظور ارج نهادن به زحمات و تلاش های شبانه روزی فعالان عرصه بهداشت محیط و با هدف تجلیل از فعالان این عرصه که در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در حال فعالیت هستند؛ برگزار و در این مراسم از خدمات ارزنده این عزیزان تجلیل به عمل آمد.