آغاز نظارت های بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز
تیم های بازرسی محیطی ویژه ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در استان قم کار خود را آغاز کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر سیامک محبی سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: به منظور حفظ و ارتقای سلامت عمومی و پیشگیری از بیماریهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه آب و غذا برنامه نظارت و کنترل عوامل محیطی در مراکز تهیه، توزیع عرضه و فروش موادغذایی انجام می شود.
وی گفت: این نظارت ها در رستوران ها، قنادی، اغذیه فروشی، شیرینی فروشی، و اماکن عمومی از ۱۱ اسفند ماه آغاز و تا ۱۵ فروردین با حضور تیم های بازرس محیطی و نیروی ستادی در قم انجام خواهد شد.
دکتر محبی بیان داشت: برنامه های نظارت های بهداشتی در ایام تعطیل و غیرتعطیل انجام شده که نظارت ها بر مراکز تهیه و توزیع و فروش موادغذایی و اماکن عمومی از جمله تاسیسات آبرسانی نیز انجام خواهد شد.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: یکی از اقدامات صورت گرفته در این ایام نمونه برداری و آزمایش موادغذایی خواهد بود که در صورت غیرقابل مصرف بودن توقیف و معدوم سازی می شوند.
وی گفت: سامانه 190 در اختیار همشهریان عزیز بوده تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با این شماره تماس گرفته و گزارش های لازم را ارائه دهند.
دکتر محبی گفت: همچنین جهت تامین سلامت آحاد جامعه این برنامه در قالب گشت های مشترک با دیگر ادارات مرتبط نیز انجام خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از آمادگی کامل مجموعه های بهداشت و درمان در راستای ارائه خدمات به زائران و مجاوران کریمه اهل بیت(ع) حضرت فاطمه معصومه(س) خبر داد.
طی مراسمی با حضور دکتر ابرازه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و همچنین دکتر حکیم الهی سرپرست معاونت درمان، دکتر فاتح سرپرست معاونت فرهنگی دانشجویی، دکتر آقاعلی سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری و دکتر نیکآزما سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم، گردهمایی دانشجویان فعال دانشگاه برگزار و دانشجویان در حدود ۲ ساعت دغدغهها و مطالبات خود را بیان کردند.
1403/12/22
نظرسنجی
انتخاب حالت کور رنگی
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود