قم میزبان نشست تخصصی «گردشگری سلامت» در کشور می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، ابوالقاسم مقیمی معاون استاندار قم در جلسه هماهنگی «نشست تخصصی گردشگری سلامت» در سالن معاونت اجتماعی،فرهنگی و گردشگری استانداری، تبدیلشدن برگزاری این چنین نشستهایی به یک فرآیند را دارای اهمیت دانست و گفت: باید در حوزه گردشگری سلامت سهم هر سه بخش مدیریت شهری، نظام سلامت و میراث فرهنگی درآمدزایی باشد.
معاون اجتماعی،فرهنگی و گردشگری استانداری قم محدود کردن بازار گردشگری نظام سلامت و فرمولیزه کردن آن را نیازمند تدوین دستورالعملهایی در سطح کلان مدیریتی دانست و گفت: با انجام این مهم میتوان به صورتی روشمند و اتخاذ تصمیمات و راهبردهای منطقی و درست به نتایج قابلقبول و مثبتی در زمینه گردشگری سلامت دستیافت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز برگزاری نشست تخصصی «گردشگری سلامت» را سرآغازی برای بیان داشتهها، برنامهها،رویکردها و اهداف مهم استان قم دانست و گفت: حضور نهادها و ارگانهای مهم در این نشست منجمله جامعه المصطفی العالمیه که با رویکرد دیپلماسی علمی و دیدگاهی تعاملی با مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم در ارتباط است میتواند زمینهای برای رونق بیشتر و ارتقای سطح نظام سلامت استان باشد.
به گفته دکتر مهدی مصری طراحی اسناد بالادستی و تدوین برنامهها بهمنظور تعیین اهداف عالی سفر و زیارت و همچنین ارتقاء زیرساختهای استان بهویژه در حوزه نظام سلامت میتواند ازجمله ضروریات و ملزومات مهمی هستند که میتوانند منجر به دستیابی به شهری در طراز تمدن نوین اسلامی شود.
دکتر محمد جهانگیری مشاور عالی و اجرایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز هدف از برگزاری نشست تخصصی گردشگری سلامت را که با محوریت سه شهر زیارتی قم،مشهد و شیراز ششم دیماه جاری برگزار میشود را مدنظر داشتن دو پیامد دانست و عنوان کرد:افزایش بهرهوری سفر، زیارت و گردشگری و همچنین بهرهمندی بهتر شهروندان از خدمات در وهله نخست و در مرحله بعد سایر کشورها و در نظر گرفتن ابعاد بینالمللی آن مهمترین آثار برگزاری این نشست است.
گفتنی است این رویداد با شعار «سفر، زیارت و سلامت» روز ششم دیماه جاری با حضور شخصیتهای برجسته و مهم علمی دانشگاهی با همکاری جامعه المصطفی العالمیه، وزارت امور خارجه، اتاق بازرگانی، اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایعدستی و جمعی از فعالین اقتصادی در قالب نشست تخصصی «گردشگری سلامت» به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار خواهد شد.
مدیرکل بازرسی قم گفت: تالابهای استان قم، سرمایههای زیستمحیطی ارزشمندی هستند که در صورت بیتوجهی، تبعات جبرانناپذیری برای استان و کشور به دنبال خواهند داشت. سازمان بازرسی با ورود به تخلفات مربوط به بهرهبرداری غیرقانونی از این منابع، گامهای مؤثری در مسیر حفاظت از محیط زیست برداشته است.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تاکید بر اینکه ۲۵ درصد از بار بیماریها در جهان ناشی از عوامل محیطی است، گفت: در ایران، رویکردهای درمانمحور و کمتوجهی به بهداشت محیط باعث شده فرصتهای کاهش بیماریها و دستیابی به توسعه پایدار از دست برود و اکنون باید اقدامات پیشگیرانه را در اولویت قرار دهیم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با تأکید بر لزوم کاربردی بودن پژوهشها در حوزه محیط زیست، گفت: پژوهشها باید بهگونهای طراحی شوند که بتوانند راهکارهای عملی برای حل چالشهای زیستمحیطی، مانند آلودگی هوا، گرد و غبار، آلودگیهای ناشی از فلزات سنگین و مصرف نامتعارف آفتکشها ارائه دهند.
استاندار قم با اشاره به تکمیل مطالعات اولیه در زمینه گرد و غبار افزود: مطالعات اولیه برای شناسایی عوامل و پیامدهای گرد و غبار به پایان رسیده است و اکنون زمان آن رسیده که با برنامهای دقیق و اجرایی وارد مرحله عملیاتی شویم؛ نباید اجازه دهیم که این تهدید زیستمحیطی بیش از این سلامت مردم را به خطر بیندازد.
1403/09/27
نظرسنجی
انتخاب حالت کور رنگی
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود
نظر دهید