مشارکت جامعه سلامت استان قم در اجرای طرح بسیج ملی غربالگری دیابت و فشارخون

جامعه سلامت استان قم در اجرای طرح بسیج ملی غربالگری دیابت و فشارخون مشارکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، همزمان با اجرای طرح بسیج ملی غربالگری دیابت و فشارخون در قالب پویش ملی سلامت، کارکنان دانشگاه علوم پزشکی قم و جامعه سلامت استان نیز در این طرح شرکت کردند.

این طرح همزمان با سراسر کشور از ۲۰ آبان ماه آغاز و تا ۱۵ دی ادامه خواهد داشت و تمامی افراد بالای ۱۸ سال با مراجعه به مراکز و پایگاه های سلامت می توانند در این غربالگری شرکت نمایند.

دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز با مشارکت در این طرح، از همه همشهریان درخواست کرد تا در بسیج ملی غربالگری دیابت و فشار خون شرکت کنند.

تمامی افراد بالای 18 سال می توانند برای غربالگری رایگان دیابت و فشارخون به مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های بهداشت مراجعه کنند.