• 1400/12/23 - 16:16
لزوم مراقبت والدین از فرزندان برای چهارشنبه آخر سال؛

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بر خدمات رسانی مطلوب به زئران و توجه به مباحث بهداشتی

دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم امروز در آخرین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه در سال 1400 گفت: تمامی معاونت ها باید برنامه عملیاتی خود را تدوین و از سال آینده در راستای اجرایی کردن آن طبق برنامه اقدام کنند.

وی افزود: با توجه به در پیش بودن نیمه شعبان و ایام پایانی سال و با وجود سفرهای مسافران به قم، لزوم خدمات رسانی مطلوب به زائران در دستور کار است.

دکتر مصری تاکید کرد: رعایت دستورات بهداشتی و جلوگیری از گسترش ویروس کرونا در بین زائران امری مهم و ضروری است که نباید در اجرای برنامه‌ها فراموش شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، به چهارشنبه آخر سال اشاره کرد و گفت: نیاز است تا والدین در این روزها بیشتر مراقب فرزندان خود باشند تا هیچ آسیبی در روزهای پایانی سال به این عزیزان وارد نشود.

وی در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های جامعه سلامت استان در ارائه خدمات به مردم، پیشاپیش سال نو را به آنها تبریک گفت.

• گروه خبری : اخبار,کرونا