جذب و بکارگیری در رشته شغلی دستیار دندانپزشک/ تکنسین سلامت دهان

بسمه تعالی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی قم درنظر دارد به منظور تامین نیاز خود در رشته شغلی دستیار دندانپزشک/ تکنسین سلامت دهان، از طریق برگزاری مصاحبه تخصصی به صورت شرکتی اقدام به جذب تعداد محدودی نیرو نماید. مقتضی است افرادی که دارای شرایط ذیل می‌باشند به منظور ثبت نام در سایت دانشگاه علوم پزشکی قم، با کلیک بر روی لینک زیر (بخش درخواست اشتغال) اطلاعات خود را ثبت نمایند:

لینک بخش درخواست اشتغال

تاریخ ثبت نام در سایت دانشگاه : از روز دوشنبه مورخ 1403/02/31  لغایت دوشنبه مورخ 1403/03/07

شرایط احراز:

الف=دارابودن مدرک تحصیلی کاردانی در رشته تکنسین سلامت دهان

ب=دارابودن مدرک دیپلم در کلیه رشته‌ها (مشروط به ارائه  گواهینامه تخصصی مهارت مورد تایید معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم: مراکز دانشگاهی، جهاد دانشگاهی، مراکز فنی و حرفه ای وزارت کار، انجمن علمی دندانپزشکی).

رشته تحصیلی

جنسیت

مقطع

حداقل- حداکثر سن

تکنسین سلامت دهان

مرد/زن

کاردانی

20-40 سال

این افراد در اولویت جذب می باشند.

دیپلم در کلیه رشته ها

مرد/زن

دیپلم

20-40 سال

دارا بودن مدرک دستیاری دندانپزشکی معتبر الزامی می باشد.

توضیحات:

1.شرایط سنی داوطلبین ایثارگر (25 و 5 درصد) مترتب قوانین خود خواهند بود.

2.داوطلبین می بایست شرایط عمومی جذب و بکارگیری (داشتن سلامت جسمانی و روانی، عدم اعتیاد به مواد مخدر، داشتن تابعیت ایرانی و ...)  را داشته باشند.

3.به استناد بند "ب" ماده 15 قانون جوانی جمعیت تا حداکثر 5 سال به سقف محدویت سنی اضافه خواهد شد.

4.میزان مدت خدمت غیررسمی داوطلبین در مؤسسات و شرکت های دولتی که شمول قانون بر آن ها مستلزم ذکر نام است و به نحوی از بودجه و کمک دولت استفاده می کنند به سقف محدویت سنی اضافه خواهد شد.

5.داشتن کارت پایان خدمت برای داوطلبین آقا الزامی می باشد.

6.پس از انجام مصاحبه، داوطلب/داوطلبین پذیرفته شده به هسته گزینش معرفی می‌شوند که در صورت موافقت هسته گزینش به کارگیری خواهند شد.

تذکر بسیار مهم: دوطلبین دارای مدرک دانشگاهی کاردانی در رشته تکنسین سلامت دهان در الویت جذب می باشند.

مدیریت منابع انسانی