بیست‌وهفتمین همایش ملی و هشتمین همایش بین‌المللی بهداشت محیط ایران

همایش پیش‌رو، فرصتی مغتنم برای تبادل دانش، تجربیات و بهترین شیوه‌ها در زمینۀ بهداشت‌محیط فراهم می‌آورد. ارائۀ کارگاه‌های متنوع و باکیفیت می‌تواند به تبادل دانش و ارتقاء سطح علمی و عملی شرکت‌کنندگان کمک شایانی نماید.

بدینوسیله از تمامی اساتید، پژوهشگران و متخصصان دعوت می‌شود تا کارگاه‌های خود را در این همایش ارائه دهند. این فرصتی است تا دانش و تجربیات خود را با جامعه‌ای گسترده از متخصصان بهداشت محیط ایران به اشتراک بگذارید و تأثیرگذاری خود را در این حوزه افزایش دهید.

مزایای ارائه کارگاه در همایش

1. ارتقاء شبکه حرفه‌ای: فرصت برقراری ارتباط با سایر متخصصان و پژوهشگران بین‌المللی.
  2. انتشار دانش: انتقال دانش و تجربیات شما به شرکت‌کنندگان و بهبود بهداشت محیط.
  3. اعتبار علمی: افزایش اعتبار و دیده‌شدن بیشتر در جامعه علمی و تخصصی.
  4. توسعه مهارت‌ها: تقویت مهارت‌های تدریس و ارائۀ شما در محیطی بین‌المللی.
  5. تأثیرگذاری بر تصمیم‌گیران: با ارائۀ راه‌کارهای عملی و موثر، بر تصمیم‌گیری‌های کلیدی در حوزه بهداشت محیط تأثیرگذار باشید.
  6. معرفی خود به عنوان یک متخصص: با ارائه کارگاهی جذاب و پربار، برند شخصی خود را در سطح بین‌المللی تقویت کنید.
  7. دیده‌شدن در سطح بین‌المللی: فرصتی استثنایی برای معرفی خود و دستاوردهایتان به محققان، متخصصان و سیاست‌گذاران برجسته از سراسر جهان.

نحوۀ ارسال پیشنهادات

لطفـــاً برای ارائۀ کــارگــاه، اطـلاعات مــورد نیــاز را از طـریق فایل بارگـذاری‌شــده در وبـگاه تا تاریـــخ: ۱۴۰۳/۶/۲۰ به رایـــانــامــۀ  qomehecon.2023@gmail.com ارسال نمایید.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، با شماره تماس ۳۷۸۳۴۰۷۳-۰۲۵ با ما در ارتباط باشید.

ما مشتاقانه منتظر دریافت پیشنهادات شما هستیم و امیدواریم با همکاری شما، همایشی پربار و موفق را برگزار نماییم.

دکتر علی آذری

مسئول کمیتۀ کارگاه‌های علمی و تخصصی