در جلسه کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین آخرین وضعیت خدمات رسانی به زائران اربعین در استان بررسی شد
در این جلسه که به ریاست دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و با حضور اروجی مدیر کل مدیریت بحران استان برگزار شد، گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه خدمات رسانی درمانی و امدادی به زائران اربعین حسینی در موکب امامزاده شاه جمال و پیش بینی و اجرای تمهیدات بهداشتی و اطلاع رسانی ارائه شد.
در این جلسه بر لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی، ضرورت توزیع پذیرایی بسته بندی شده در مسیر جاماندگان اربعین در بلوار پیامبر اعظم و پیش بینی امکانات امدادی، بهره گیری از ظرفیت خیرین برای تهیه اقلام دارویی و انجام تمهیدات لازم برای خدمت رسانی به زائران اسکان داده شده در جمکران تأکید شد.
مدیرکل بازرسی قم گفت: تالابهای استان قم، سرمایههای زیستمحیطی ارزشمندی هستند که در صورت بیتوجهی، تبعات جبرانناپذیری برای استان و کشور به دنبال خواهند داشت. سازمان بازرسی با ورود به تخلفات مربوط به بهرهبرداری غیرقانونی از این منابع، گامهای مؤثری در مسیر حفاظت از محیط زیست برداشته است.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تاکید بر اینکه ۲۵ درصد از بار بیماریها در جهان ناشی از عوامل محیطی است، گفت: در ایران، رویکردهای درمانمحور و کمتوجهی به بهداشت محیط باعث شده فرصتهای کاهش بیماریها و دستیابی به توسعه پایدار از دست برود و اکنون باید اقدامات پیشگیرانه را در اولویت قرار دهیم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با تأکید بر لزوم کاربردی بودن پژوهشها در حوزه محیط زیست، گفت: پژوهشها باید بهگونهای طراحی شوند که بتوانند راهکارهای عملی برای حل چالشهای زیستمحیطی، مانند آلودگی هوا، گرد و غبار، آلودگیهای ناشی از فلزات سنگین و مصرف نامتعارف آفتکشها ارائه دهند.
استاندار قم با اشاره به تکمیل مطالعات اولیه در زمینه گرد و غبار افزود: مطالعات اولیه برای شناسایی عوامل و پیامدهای گرد و غبار به پایان رسیده است و اکنون زمان آن رسیده که با برنامهای دقیق و اجرایی وارد مرحله عملیاتی شویم؛ نباید اجازه دهیم که این تهدید زیستمحیطی بیش از این سلامت مردم را به خطر بیندازد.
1403/09/27
نظرسنجی
انتخاب حالت کور رنگی
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود