rel_photo

نشست هم اندیشی "کارگروه پاسخگویی اجتماعی" دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد

  • 1401/07/19 - 13:25
  • 863
  • NIAFAM_newsCode : 53649
  • NIAFAM_newsGroup : اخبار,عکس و گزارش تصویری

این نشست هم اندیشی با حضور و سخنرانی دکتر مصری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم در سالن امام علی(ع) ستاد دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، نشست هم اندیشی "کارگروه پاسخگویی اجتماعی" امروز با حضور و سخنرانی دکتر مصری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم با موضوع هوش معنوی و پاسخگویی اجتماعی، دکتر صلواتی زاده عضو کارگروه و پاسخگویی اجتماعی و عدالت آموزشی وزارت بهداشت با موضوع چرایی و چگونگی پاسخگویی اجتماعی، دکتر مهروی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با موضوع سخنرانی پاسخگویی اجتماعی در حوزه سلامت و دکتر اسکندری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی قم با موضوع دستاوردها و چالش‌های اجرای برنامه پاسخگویی اجتماعی برگزار شد.
در این نشست سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم به بیان مولفه‌های هوش معنوی و پاسخگویی اجتماعی پرداخت و اظهار داشت: عدالت جویی، رعایت حقوق مردم و دعوت آن‌ها به مسئولیت پذیری، انجام امور عبادی همچون نماز و نیایش و ارتباط درست انسان با خداوند سبب اصلاح سایر حوزه‌ها می‌شود.
دکتر مصری یکی از راه‌های ارتقای اعضای هئیت علمی را پاسخگویی اجتماعی دانست و ادامه داد: همچنین داشتن نظم و تقوا بنا به فرموده حضرت علی (ع) تاثیر بسیاری در مسئولیت پذیری اجتماعی دارد.
در ادامه عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با موضوع سخنرانی پاسخگویی اجتماعی در حوزه سلامت به کمک دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی در اوج بیماری کرونا به هموطنان اشاره و ابراز کرد: دانشجویان هر چه پاسخگوتر باشند بهتر می‌توانند با مسئولیت پذیری اجتماعی بیشتر کمک به رشد و ارتقای جامعه کنند.
دکتر مهروی بر لزوم شکل گیری پاسخگویی اجتماعی در همه عرصه‌ها و دوره‌های زندگی تاکید و تصریح کرد: بایستی این مهم در همه زمینه‌های اجتماعی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی نهادینه شود.
وی همچنین با تاکید بر اینکه در حوزه پاسخگویی اجتماعی بایستی استانداردها در نظر گرفته شود، افزود: پاسخگویی اجتماعی امری دلی و اختیاری بوده و به دور از اجبار است؛ در نتیجه با نشان دادن مسیر جامعه مسیر و راه خود را پیش می‌گیرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران اصلی ترین کار در حوزه مسئولیت پذیری اجتماعی را فرهنگ سازی دانست و گفت: این امرهم در میان اساتید و هم دانشجویان بایستی شکل بگیرد.
در ادامه عضو کارگروه و پاسخگویی اجتماعی و عدالت آموزشی وزارت بهداشت طی سخنانی با موضوع چرایی و چگونگی پاسخگویی اجتماعی بر لزوم تبیین رسالتی تحت عنوان رسالت دانشجویان نسبت به جامعه تأکید کرد و گفت: نخستین مهارت مورد نیاز برای حل مسائل، یادگیری مهارت‌های حل مسئله و ارائه راه حل برای آن است.
دکتر صلواتی زاده یادگیری مهارت ارتباطی، مهارت تیم سازی و رهبری سازمانی را از جمله مهارت‌های لازم جهت پاسخگویی اجتماعی برشمرد و اضافه کرد: کسی می تواند نسبت به جامعه پاسخگو باشد که در ابتدای امر خودآگاهی نسبت به مهارت‌های خود داشته باشد.
پایان بخش این نشست سخنرانی دکتر نرگس اسکندری مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی قم و دبیر سابق کارگروه پاسخگویی اجتماعی دانشگاه بود که به ارائه گزارشی از اهم اقدامات صورت گرفته در دانشگاه در خصوص موضوع پاسخگویی اجتماعی پرداخت.

{author_name}
NIAFAM_imageAuthor :

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید