قانون حمایت از جوانی جمعیت بر اساس ماده 116 آییننامه اداری-استخدامی کارکنان غیر هیئتعلمی دانشگاه تصویب شد
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم در خصوص تصویب دستورالعمل دورکاری کارکنان غیر هیئتعلمی دانشگاه که مورد تصویب قرار گرفت، گفت: طبق این دستورالعمل مقرر شد ساعت کاری بانوان دارای فرزند زیر 6 سال به میزان پنج ساعت در واحدهای ستادی بهصورت تجمیعی کاهش یابد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مهدی پور رضا در گفتوگویی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را مورد اشاره قرار داد و گفت: یکی از چالشهای مادران باردار شاغل و داری فرزند خردسال موضوع دورکاری آنان بود که در این دستورالعمل مشکلات آنان بررسی و رفع شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: طبق آییننامه دورکاری مادران دارای فرزند خردسال در قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده و همچنین آییننامه اداری استخدامی کارکنان غیر هیئتعلمی، مزایای استفاده از قانون کاهش ساعت کار مادران دیدهشده و مادران میتوانند روزی یک ساعت بهصورت تجمیعی از این مزایا استفاده کنند.
وی مطرح کرد: در جلسه هیئترئیسه اخیر موضوع تجمیع کاهش ساعات کاری مادران دارای فرزند 6 سال مطرح شد که طبق این دستورالعمل ساعت کاری کارکنان غیر هیئتعلمی و مادران شاغل در دانشگاه دارای فرزند زیر 6 سال قانون به میزان پنج ساعت در واحدهای ستادی بهصورت تجمیعی کاهش یابد؛ برای جبران سه ساعت باقیمانده، مادران کارمند با نظر مسئول مربوطه و طرح در کمیته دورکاری و تصویب آن در این کمیته میتوانند در قالب قانون دورکاری از این مزیت استفاده کنند.
دکتر پور رضا ابراز داشت: مادران کارمند ستادی دارای فرزند خردسال که از این قانون استفاده خواهند کرد قطعاً باید بهصورت حضوری مراجعه و درخواست خود را بهصورت کتبی به مسئول مربوطه اعلام کنند و مسئول مربوطه نیز طبق دستورالعمل موافقت خود را به کمیته دورکاری داخل ستاد اعلام کند تا مادران کارمند مشمول در صورت موافقت کمیته از قانون تجمیع کاهش ساعات کاری دارای فرزند زیر 6 سال استفاده کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: هر حوزه و مرکزی در دانشگاه علوم پزشکی قم شرایط و قابلیت انجام این دستورالعمل را ندارد و این دستورالعمل در ستاد با تشخیص مسئول مربوطه و موافقت و تصویب در کمیته مربوطه اجرایی خواهد شد.
نظر دهید