داشتن تفکر خدمت در انسان سبب نهادینه شدن سلامت معنوی و آرامش جامعه میشود
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم در درنشست هم اندیشی کارگروه "پاسخگویی اجتماعی" گفت: انجام امور از سوی انسان در راستای نوع دوستی و کسب رضایت الهی و داشتن تفکر خدمت در انسان سبب نهادینه شدن سلامت معنوی و آرامش جامعه میشود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مهدی مصری امروز درنشست هم اندیشی کارگروه "پاسخگویی اجتماعی" با موضوع سخنرانی هوش معنوی و پاسخگویی اجتماعی طی سخنانی در سالن امام علی (ع) ستاد دانشگاه با بیان اهمیت تعهد و مسئولیت پذیری اجتماعی در دنیای امروز اظهار داشت: موضوع پاسخگویی اجتماعی از سوی وزارت بهداشت و وزارت علوم از جایگاه و اهمیت ویژهای برخوردار است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم آیات و احادیت موجود در زمینه هوش معنوی و پاسخگویی اجتماعی را مورد توجه قرار داد و ابراز داشت: اصولاً انسان با داشتن ایمان در زندگی سلامت و معنویت را در خویشتن و جامعه به ارمغان میآورد.
وی بیان کرد: انجام امور از سوی انسان در راستای نوع دوستی و کسب رضایت الهی و داشتن تفکر خدمت در انسان سبب نهادینه شدن سلامت معنوی و آرامش جامعه میشود.
دکتر مصری در ادامه به بیان مولفههای هوش معنوی و پاسخگویی اجتماعی پرداخت و عنوان کرد: عدالت جویی، رعایت حقوق مردم و دعوت آنها به مسئولیت پذیری، انجام امور عبادی همچون نماز و نیایش و ارتباط درست انسان با خداوند سبب اصلاح سایر حوزهها میشود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم یکی از راههای ارتقای اعضای هئیت علمی را پاسخگویی اجتماعی دانست و ادامه داد: همچنین داشتن نظم و تقوا بنا به فرموده حضرت علی (ع) تاثیر بسیاری در مسئولیت پذیری اجتماعی دارد.
وی با بیان اینکه یکی از اشتباهات در سیاست گذاریها و برنامهریزیها خستگی و فرسودگی شغلی است، ادامه داد: مردم باید توانمند شوند تا در راستای توانمندی جامعه قدم بردارند.
دکتر مصری در پایان قانون گریزی را یکی از چالشهای اجتماعی کشور برشمرد و اظهار کرد: حمایت از بخش غیر دولتی در پاسخگویی اجتماعی، آشنایی مردم با حقوق سلامت خودشان، مسئولیت اجتماعی مدیران و کارکنان، پایدارسازی منابع در حیطه سلامت، جبران خسارت وارده بر اساس تصمیم گیری اداری و آموزش جزو شاخصهایی است که منجربه سلامت معنوی در جامعه میشوند.
نظر دهید