به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم؛ حجتالاسلاموالمسلمین دکتر علی عباسی در دیدار دکتر مصری رئیس دانشگاه و روسای مراکز آموزشی درمانی و همچنین معاونین آموزشی و غذا و داروی دانشگاه، با تبریک روز پزشک گفت: جامعه پزشکی خدمات فراموشنشدنی در برهههای حساس تاریخی به مردم و نظام جمهوری اسلامی طی پنج دهه گذشته داشته است.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه به حضور جامعه پزشکی و جامعه پرستاری که هم پای رزمندگان در جبهههای هشتساله جنگ تحمیلی حضور فعال داشتند و فداکارانه با گذشتن از جان خود پا به پای رزمندگان خدمترسانی میکردند اشاره و اظهار داشت: این خدمات را نباید به دست فراموشی سپرد و لازم است خاطرات این عزیزان ثبت و ضبط و بهصورت ویژه به آن پرداخته شود.
وی همچنین به خدمترسانی جامعه پزشکی و پرستاری در دوران کرونا اشاره و ابراز داشت: در این دوره حساس نیز خدمات بسیاری از جانب این عزیزان شاهد بودیم که با فداکاری و ایثار شهدای بسیاری نیز تقدیم جامعه سلامت کردند که زبان ما قاصر است از خدمات این بزرگواران قدردانی کنیم و فقط خداوند متعال قدردان این عزیزان خواهد بود.
حجتالاسلاموالمسلمین عباسی در ادامه پیشرفتهای قابلملاحظه جمهوری اسلامی بعد از انقلاب اسلامی را مورد توجه قرار داد و گفت: نظام اسلامی از جهات علمی در همه عرصهها تقریباً علیرغم همه تنگناها و فشارها بهویژه در حوزه بهداشت و سلامت پیشرفتهای قابلتوجهی داشته است؛ برای مثال قبل از انقلاب کشور حتی برای پزشک عمومی هم به پاکستان و بنگلادش مراجعه میکرد اما امروز خوشبختانه از این حیث، دانشگاههای مختلف کشور در عالیترین تخصصها جایگاه خوبی در منطقه قرار دارد و حتی از قطبهای علمی منطقه است.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه در ادامه با معرفی جامعه المصطفی به ارائه گزارشی از فعالیتها و اقدامات صورت گرفته در این مرکز علمی و آموزشی پرداخت و اظهار داشت: این مجموعه علاوه بر تعامل دوسویه با دانشگاه علوم پزشکی قم، نیاز به پشتیبانی دارد که بخشی از این پشتیبانیها شامل حوزه بهداشت و سلامت بخشی میشود؛ امیدواریم با توجه به این تعاملات دوسویه بتوانیم به نتایج مثبت و قابلتوجهی در این زمینه دست پیدا کنیم.
در ادامه این دیدار، دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در سخنانی به نقش فرهنگی جامعه المصطفی اشاره و اظهار داشت: همانطور که میدانیم حلقه اصلی پزشکی انسانشناسی است؛ درنتیجه بهشدت نیاز داریم که برنامهها را با کمک جامعه المصطفی و حوزههای علمیه جلو ببریم.
دکتر مصری همچنین به برگزاری دومین سال همایش قرآن، عترت و سلامت در دانشگاه ایران با بعد بینالمللی گفت: امید است یک بخش از این همایش با همکاری و کمک جامعه المصطفی العالمیه به بهترین شکل ممکن برگزار شود و در سالهای بعد هم به شکل سلسله وار ادامه یابد.
وی به پیگیری حوزه شکل سازمانیافته «سبک زندگی ایرانی اسلامی و سلامت متعالی» در وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: باید این حوزه را با کمک جامعه المصطفی العالمیه با شکل ساختاری و عملکردی در قالب نوآوری و سلامتی دنبال کنیم؛ این کار بسیار فاخر است که باید بهسرعت به سمت ایجاد ساختار بر اساس تفاهمنامهای که حوزههای علمیه و وزارت علمیه دارد برویم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم همچنین بازنگری در نقشه علمی کشور را مورد توجه قرار داد و گفت:در این زمینه باید مسائل و نیازهایی را پیشبینی کنیم که درصحنه عمل به اهداف موردنظر دست پیدا کنیم.
در پایان این مراسم حجتالاسلام عباسی رئیس جامعه المصطفی العالمیه به مناسبت روز پزشک و به پاس تجلیل از تلاشها و زحمات شبانهروزی این قشر از جامعه، با اهدای لوح تقدیر از دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و همچنین روسای مراکز آموزشی درمانی استان و دکتر پرهام معاون آموزشی و دکتر هدی ابوالحسنی معاون غذا و دارو تجلیل به عمل آورد.
نظر دهید