برگزاری هشتمین همایش ملی «سلامت معنوی اسلامی» به میزبانی علوم پزشکی قم

فرهنگستان علوم پزشکی با محوریت گروه سلامت معنوی اسلامی با همکاری نهادها و مؤسسات علمی– فرهنگی کشور در نظر دارد هشتمین همایش ملی سالیانه خود را در تاریخ‌های ۲-۴ اسفند جاری به میزبانی استان قم برگزار کند.

به گزارش وبدا قم، نشست هم اندیشی ویدئو کنفرانسی هماهنگی هشتمین همایش ملی «سلامت معنوی اسلامی»که قرار است از سوی فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران با محوریت گروه سلامت معنوی اسلامی با همکاری نهادها و مؤسسات علمی– فرهنگی کشور در روزهای دوم الی چهارم اسفندماه جاری در شهر مقدس قم با عنوان «قرآن، سلامت معنوی اسلامی و جامعه» برگزار شود؛ با حضور دکتر مهدی مصری و اعضای فرهنگستان  برگزار شد.

در این نشست اعضای حاضر ضمن مغتنم شمردن، حضور پرشور و همچنین مشارکت طلاب حوزه‌های علمیه، دستیاران و دانشجویان گروه پزشکی و پیراپزشکی در این همایش، بر توجه جدی شرکت‌کنندگان به محورهای همایش «قرآن سلامت معنوی و جامعه» تأکید کردند.

گفتنی است چیستی، مبانی، شاخص‌ها، الگوها و روش‌شناسی سلامت معنوی در قرآن (همراه با نقد نظریه‌های رقیب و معارض)؛ ارتباط سلامت معنوی قرآن بنیاد با دیگر ابعاد سلامت؛ سلامت معنوی قرآن بنیاد و ابعاد تمدنی، فرهنگی و هنری جامعه؛ سلامت معنوی قرآن بنیاد، خانواده و فرزند پروری؛ سلامت معنوی قرآن بنیاد و نظام تربیتی و آموزشی(با تأکید بر نقش مسجد، مدرسه، حوزه علمیه و دانشگاه)؛ سلامت معنوی قرآن بنیاد و رسانه، فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی؛ سلامت معنوی قرآن بنیاد و محیط‌های بهداشتی و درمانی؛ راهکارهای نهادینه‌سازی سلامت معنوی قرآن بنیاد در سطح جامعه؛ سلامت معنوی قرآن بنیاد و جوانان(میزگرد دانشجویی) محورهای هشتمین همایش ملی «سلامت معنوی اسلامی و جامعه» هستند.

همچنین علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در همایش و ارسال چکیده مقالات می‌توانند به آدرس سایت به نشانیwww.ams.ac.ir  کنند.

این همایش در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه دوم الی چهارم اسفندماه 1402 در سالن همایش‌های غدیر دفتر-  تبلیغات اسلامی شهر مقدس قم واقع در چهارراه معلم  برگزار خواهد شد.

شایان‌ذکر است آدرس دبیرخانه دائمی همایش ملی سلامت معنوی به شرح ذیل است:

تهران، فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران، فرهنگستان علوم پزشکی، گروه سلامت معنوی، طبقه دوم

تلفن: ۰۲۱۸۸۶۴۵۵۱۳