• 1401/11/11 - 15:25

مشاور جدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در امور بانوان منصوب شد

خانم فاطمه محمددادخواه مشاور جدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در امور بانوان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، با حکم رییس دانشگاه، سرکار خانم فاطمه محمددادخواه،مادر شهید امنیت حسن مختارزاده که خود از کادر بهداشت و درمان استان هستند، بعنوان مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان منصوب شد.

در حکم دکتر مصری آمده است: خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و امانتی سنگین و بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطا فرموده و شکر نعمت آن است که از این فرصت گران قدر در جهت کسب رضایت خالق و مخلوق، نهایت استفاده به عمل آید.

با عنایت به تعهد، تدین و شایستگی های ارزنده سرکار عالی، به موجب این ابلاغ به عنوان مشاور اینجانب در امور بانوان منصوب می شوید.

انتظار می رود همچون گذشته با رفتار کریمانه و تعامل سازنده با سایر بانوان خدمتگزار در مجموعه نظام سلامت استان با محوریت تحکیم بنیان مقدس خانواده، کاهش مشکلات و توانمند سازی بانوان فرهیخته دانشگاه با هدف ارتقا نقش و جایگاه ایشان اقدام نمایید.