• 1401/08/18 - 13:22
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بر تقویت زیرساخت‌ها بهداشت و درمان و آموزش پزشکی قم

دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در جلسه اعتبار بخشی مراکز آموزشی درمانی قم گفت: اعتبار بخشی دانشگاه کمک می کند که در حوزه زیرساخت ها و امکانات و همچنین تجهیزات سخت افزاری وضعیت خود را ارزیابی کرده و در جهت توسعه و تقویت خدمات آموزشی تلاش کنیم.

وی افزود: این ارزشیابی‌ها به اصلاح فرایندها کمک می کند و وضعیت مشخصی را در اختیار دانشگاه قرار می دهد و از این رو می تواند بسیار مهم و تاثیرگذار باشد.

دکتر مصری تصریح کرد: قم جایگاه ویژه ای در حوزه بهداشت و درمان دارد که با توجه به حضور زائران ایرانی و اتباع و همچنین حضور ملیت های مختلف در این شهر، باید این زیر ساخت ها تقویت شوند.

شایان ذکر است گروه اعتبار بخشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، طی دو روز قرار است وضعیت آموزشی مراکز بهداشتی درمانی در قم را مورد بررسی قرار دهند.